El FD Cassanenc brillant campió de la Copa Girona

El passat dissabte durant tota la jornada es va disputar la Copa Girona a les instal·lacions del CTT Olot, i el FD Cassanenc en va ser el brillant campió, al imposar-se en una apretada final al favorit CTT La Bisbal. En la competició que va aplegar vuit equips, els quatre primers classificats de Preferent i els quatre de Primera Provincial, al final de la primera volta, hi van prendre part els dos equips olotins, classificant-se al final en quarta posició el de Preferent i en cinquena el de Primera. Molt bon ambient i partits molt igualats i espectaculars. Es va gaudir d’un bon dia de tennis taula.

A NACIONAL DOS RESULTATS CONTUNDENTS, UN A FAVOR L’ALTRE EN CONTRA

L’equip de Primera Nacional es va emportar la victòria en la seva visita a Malgrat per 6-0, i es manté en tercera posició que li donaria dret a disputar la fase d’ascens. Pel CTTO: Gallego (2), Gavin (2) i Mellado (2).
Els de Segona no van poder aconseguir cap punt al camp del Ateneu de Sant Joan Despí, malgrat haver estat molt aprop. Amb aquesta derrota, l’equip es manté a la meitat de la taula, però haurà d’anar mirant de reull les darreres posicions. Pel CTTO: Costa, Llagostera i Pons.

ULTIMS RESULTATS LLIGUES PROVINCIALS

A Preferent es va escapar la victòria en els dobles, en el seu desplaçament a Figueres davant el TT Tramuntana. Pel CTTO: Toledo, Colomer (1) i Sabater (2).
En la Lliga d’Edats Elit, doble derrota per 5-1 dels olotins en els darrers dos partits. Davant el Tramuntana a casa i a domicili davant el CTT Vilablareix. En aquest partit va debutar Dani Ibañez, que va realitzar un bon partit.

TORNEIG ESCOLAR

Es va celebrar una nova edició, dels ja clàsics tornejos escolars. En aquesta ocasió, la participació no va ser molt elevada, però varem gaudir d’un bon nivell de tennis taula. Els guanyadors van ser Miquel Serrano i Sergi Bahí.

Feu un comentari