Escrit de l’Arnau Roca, de tot cor

Hola, sóc l’Arnau!

Segur q tots els membres del CTT Olot em coneixeu però, per la gent que no em coneix dir-vos que sóc membre d’aquest club des de l’any 2008. Any que vaig iniciar aquest esport totalment desconegut per a mi i que ara, no podria desvincular-me’n.

Des de que vaig començar, sempre m’he sentit molt a gust i encoratjat per tota la família del club,tal i com així l’anomena l’Enric Llagostera (el presi).
Però, enguany, vull agrair de forma especial,amb aquest peti escrit, el suport que se m’ha donat tan,des de la junta del club com per part del meu entrenador: Òscar Gallego, per tal de tenir l’oportunitat de comptar amb un equip de palistes per poder jugar els campionats: d’Espanya i Catalunya.

Us vull agrair de tot cor, l’esforç que heu fet tots plegats ja que sé que ha estat molt important i fins i tot, en alguns moments, feixuc.
Intentaré defensar el nom del CTT Olot el millor que pugui perquè em sento molt orgullós de formar-ne part d’aquesta petita però, alhora gran família.

Gràcies per tot!

Arnau Roca

1 comentari a “Escrit de l’Arnau Roca, de tot cor”

 1. Gràcies a tu Arnau :

  En primer lloc, voldria expressar – te la més sincera admiració que he sentit al llegir el teu escrit. Admiració que te n’has fet mereixedor per molts i diferents motius, però que per sobre de tots el que a mi més m’ha captivat, ha estat el fet que consideris el CTT OLOT com una gran família. I estigues ben segur Arnau, que escrits com aquest son els que d’alguna manera, ens esperonen a seguir treballant en aquesta línia, per que aquesta gran família es consolidi cada vegada més i perduri en el temps per molt i molts anys.

  Per altre banda, és ben cert el que dius, quan et refereixes als esforços que hem fet tots plegats alhora d’intentar formar un equip per a participar els Campionats de Catalunya i d’Espanya, però també és ben cert, que això forma part de la nostra tasca com a dirigents i entrenadors al front d’una entitat esportiva i del nostre compromís envers tots i cadascun dels membres del nostre club. Tingues ben present, que si no ho féssim així, no seríem mereixedors de representar aquesta GRAN FAMILIA que és el CTT OLOT.

  Aquesta sinceritat i aquest agraïment t’honoren Arnau, no solament com a jugador, si no com a persona que tot i la seva joventut, ha demostrat una vegada més la diferència que hi ha entre fer les coses ben fetes o fer–les de qualsevol manera. Ha estat un plaer esforçar–nos–hi de la forma que ho hem fet i només desitgem poder–ho continuar fent, per a totes aquelles persones vinculades al nostre club i que com tu es facin mereixedores de lluitar per elles amb totes les nostres ganes i tota la nostra il·lusió.

  Una vegada més, moltes gràcies Arnau per ser com ets i no canvis mai !!!

  Enric Llagostera i Fajeda
  President del CTT OLOT

Feu un comentari