Escrit de l’Arnau Roca, de tot cor

Hola, sóc l’Arnau!

Segur q tots els membres del CTT Olot em coneixeu però, per la gent que no em coneix dir-vos que sóc membre d’aquest club des de l’any 2008. Any que vaig iniciar aquest esport totalment desconegut per a mi i que ara, no podria desvincular-me’n.

Des de que vaig començar, sempre m’he sentit molt a gust i encoratjat per tota la família del club,tal i com així l’anomena l’Enric Llagostera (el presi).
Però, enguany, vull agrair de forma especial,amb aquest peti escrit, el suport que se m’ha donat tan,des de la junta del club com per part del meu entrenador: Òscar Gallego, per tal de tenir l’oportunitat de comptar amb un equip de palistes per poder jugar els campionats: d’Espanya i Catalunya.

Us vull agrair de tot cor, l’esforç que heu fet tots plegats ja que sé que ha estat molt important i fins i tot, en alguns moments, feixuc.
Intentaré defensar el nom del CTT Olot el millor que pugui perquè em sento molt orgullós de formar-ne part d’aquesta petita però, alhora gran família.

Gràcies per tot!

Arnau Roca

Feu un comentari