Dues victòries a les lligues nacionals

Cap de setmana amb poc moviment. Tret de les lligues de Primera Nacional i Segona Nacional, l’Arnau Roca participa a una concentració al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 5 – FALCONS DE SABADELL, 1

L’estabilitat i la confiança de la tripleta olotina, juntament amb el bon nivell que estan exhibint, els fa un conjunt molt difícil de batre. Es manté tranquil·lament en tercera posició. Jugaren: Gallego (2), Gavin (2) i Mellado (1).

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – TT EL PRAT, 2

Victòria molt important, que deixa el balanç dels olotins en nou victòries i nou derrotes. El tercer per la cua i primer en zona de descens, compte amb cinc victòries a falta de quatre jornades per acabar. El partit es va tirar endavant, malgrat jugar amb una tripleta molt mermada, on Terricabras sortia d’una lesió, Tor retornava a les pistes després d’un mes i mig per motius personals, i Sellas va agafant ritme de competició després de nou mesos sense jugar. Segons els resultats de la propera jornada la salvació podria ser matemàtica. Jugaren: Terricabras (2), Sellas i Tor (2).

ARNAU ROCA  ASSISTEIX A UNA CONCENTRACIÓ AL CAR

El jugador aleví va estar entrenant al CAR el passat diumenge, dins les jornades de tecnificació i seguiment que porta a terme la FCTT. L’altre jugador olotí convocat, Oriol Puigmal, no va poder-hi assistir per malaltia.

Feu un comentari