El CTT Olot als Campionats d’Espanya a Almería

L’equip aleví del CTT Olot en la categoria aleví, es va desplaçar a Almeria els passats dies 28 de febrer i fins el 3 de març, per tal de participar en els Campionats d’Espanya, en les modalitats de equips, dobles i individuals. Els palistes desplaçats per l’ocasió van ser Arnau Roca, Mateu Chacón i Javier Mogica, sota les ordres del entrenador del club Oscar Gallego.

En equips l’equip olotí va estar en l’únic grup de cinc, el que comportava d’entrada més dificultats per classificar-se en els dos primers llocs. La primera jornada es va tancar amb 2 triomfs davant el TM Roquetas (3-1) i el Collosa TM (3-2) i una derrota davant el favorit del grup Cassidian Getafe (1-3). Tot quedava pendent del partit de la següent jornada davant el Alicante TM, que compta amb un dels millors palistes de la categoria. L’Olot va lluitar de valent, i va intentar-ho, però al final un 3-2 dels alacantins deixava el CTT Olot en la lluita pels llocs del 9 al 16. En l’eliminatòria davant el CTM Rincón-Huercal, malgrat jugar un molt bon partit, la victòria es va escapar per 3-1. Amb aquest resultat l’Olot acavaba la seva participació per equips en un meritòri 13è lloc final.

En individuals, Arnau Roca i Javier Mógica estaven classificats directament al quadre, i Mateu Chacón que va disputar la fase de grups, ho va fer classificant-se en primer lloc, després d’un triple empat. Malgrat aquest bon resultat, en la prèvia que va jugar abans del quadre, va quedar eliminat. En Javier Mógica es va desfer del primer rival, però a 1/16 de final es va topar amb el jugador gallec Pablo Uxio Regueiro (tercer classificat final) i va perdre. Tampoc va tenir sort Arnau Roca, que va quedant exempt de la primera eliminatòria per ranking, i que a 1/16 de final es va topar amb l’altre jugador tercer classificat, el Ivan David Perez del Alicante TM.

L’entrenador olotí manifestava que es nota molt en un Campionat d’aquesta exigència si ets aleví de primer any com els jugadors olotins, ó de segon any. Igualment opinava que hi ha 8/10 jugadors que avui en dia, estan per sobre dels nostres palistes, i que per tant cal seguir treballant de valent.

Quedava la competició de dobles, i la parella Chacón-Mógica va perdre en la prèvia tot i venent cara la seva derrota (3-2) davant els madrilenys Victor Gomez-Chang Zhou. Per la seva banda Arnau Roca que formava parella amb el jugador del CPP Igualada, David Cabrero, van guanyar a 1/16 a la parella valenciana Escrich-Lillo per 3-1 i van perdre a 1/8 davant els cosins Masip del Igualada, que van arribar a semis per 3-1.

A títol de resum, cal dir que els jugadors van acumulant experiència en l’alta competició, i que una vegada més el CTT Olot va estar present en una de les cites més importants del calendari nacional de tennis taula.

Feu un comentari