Els palistes del CTT Olot juguen un excel·lent Horitzó Gironí

Una nodrida expedició formada per 13 palistes va participar el passat dissabte al Horitzó celebrat a La Bisbal, i tots i cadascun d’ells va jugar a un gran nivell i es varen aconseguir fites importants. Així el palista Arnau Roca va jugar la final i va posar les coses molt difícils al seu oponent, Sergi Artacho de La Bisbal, però al final es va quedar a un pas de guanyar. Alex Nogué que va arribar a semis amb gran solvència, va caure davant el mateix oponent.

Tot això en la categoria “A”, on també hi van participar Oriol Puigmal, que va desplegar un tennis taula extraordinari i va signar un meritori sisè lloc, Xavier Rubió que ens va delectar amb el seu característic joc atacant, Víctor Flores que es va fiançant a la categoria, i Sergi Bahí que en edat benjamí, debutava a la categoria i va demostrar que no li va gran.

En la categoria “B” els palistes olotins Max Casaponsa i Miquel Serrano, es van classificar en primer i tercer lloc respectivament, i van aconseguir pujar al “A” on el CTT Olot ja hi tindrà fins a 8 palistes. Meritoris cinquè i sisè lloc per Jaume Borràs i Teo Vizuete. En la categoria també hi participaren Dani Ibàñez i Pau Vizuete.

Ja en el “C” gran victòria i ascens al “B” de Marc García que va acabar sense perdre un sol partit, i Ferran Fajula que va acabar amb un balanç de dos victòries i dos derrotes.

EL PRESIDENT DE LA FEDERACIO CATALANA DE TENIS TAULA VISITA LES INSTAL·LACIONS OLOTINES
El Sr. Joan Arnau president de la FCTT (a la fotografia amb part de la junta del CTTO) va visitar el passat dissabte les instal·lacions del CTT Olot, tota vegada que no havia tingut oportunitat de fer-ho anteriorment, i manté una gran amistat amb bona part de la directiva olotina, de fa molts anys. Va quedar gratament impressionat i va donar el vist i plau per fer-hi algun tipus d’esdeveniment esportiu de renom. El CTT Olot, que la propera temporada complirà 30 anys, està pensant en la possibilitat d’ organitzar un important acte esportiu.

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

PREFERENT PROVINCIAL

FD CASSANENC, 2 – CTT OLOT, 4
Bon partit i excel·lent resultat l’ aconseguit a Cassà. Pel CTTO: Toledo (2), Colomer i Sabater (2).

PRIMERA NACIONAL

TT TORELLO, 2 – CTT OLOT, 4
Victòria important, que consolida l’ Olot a la tercera posició i despenja un oponent directa com el Torelló. Pel CTTO: Gallego (2), Mellado (1) i Gavin (1).

SEGONA NACIONAL

CTT OLESA, 5 – CTT OLOT, 1
Contundent derrota dels olotins, davant un contrincant que en els moments claus va estar més encertat. Pel CTTO: Terricabras (1), Sellas i Pons.

 

Feu un comentari