Oriol Puigmal, campió de l’Open Catalunya Aleví

El jugador olotí es va proclamar brillant guanyador de la 3ª fase del Open Catalunya Aleví “A” jugat a Calella. L’Oriol que ja sortia com un dels favorits, va haver de suar de valent, i malgrat no realitzar un gran joc, va saber tirar endavant els partits en els moments més complicats. Aquest resultat referma la seva progressió i fa justícia al joc desenvolupat últimament.

Per altra banda, el mateix escenari va veure el debut en Opens Catalunya dels jugadors benjamins, Miquel Serrano i Sergi Bahí, que van disputar el aleví “B”. En la fase de grups en Sergi va quedar segon i en Miquel primer. Ja en el quadre la mala sort els va emparellar en la disputa pel cinquè lloc, on es va imposar en Miquel per un ajustat 3-2.

En el infantil “A” que aplega els millors 24 jugadors per ranking, hi prenien part Alex Nogué i Arnau Roca. El primer no va tenir l’encert d’altres ocasions i no va poder passar la fase de grups. En quan a l’Arnau, va classificar-se pel quadre final on va acabar en onzena posició.

LLIGUES PROVINCIALS

Dos bons resultats dels sèniors, amb gran debut al equip de Preferent de Alex Nogúe, aconseguint dos punts, i desfeta de l’equip d’edats elit, on es va veure el debut de Dani Ibàñez que va sumar l’únic set aconseguit pels olotins.

PREFERENT PROVINCIAL

CTT Olot, 5 – CTT Vilablareix, 1
Toledo (2), Serratosa (1) i A.Nogué (2)

PRIMERA PROVINCIAL

CTT Olot, 5 – CTT Vilablareix, 1
Roca (2), Rubió (2) i Puigmal (1).

EDATS ÈLIT

CTT Olot, 0 – CER L’Escala, 6
Casaponsa, Ibàñex i Borràs.

Feu un comentari