El CTT Olot infantil es queda a un pas de la final del Campionat de Catalunya

Els Campionats de Catalunya en la seva fase final els juguen vuit equips, quatre dels quals es classifiquen per ranking, i la resta juguen unes prèvies, en una jornada duríssima. Aquest va ser el cas del CTTO, en un dissabte i jugant en un grup de sis equips i per tant, afrontant cinc partits en una sola jornada, es jugaven les possibilitats de classificar-se per la fase final. De cada grup un únic equip jugaria els Campionats. L’equip olotí a més estava integrat per un jugador infantil, Xavier Rubió i tres d’alevins Arnau Roca, Oriol Puigmal i Mateu Chacón.

La jornada va començar perfecte, doncs en els tres partits del matí els olotins s’imposaven per 3-0 als seus oponents, Vic TT, CTT Vilafranca i Els 8 de La Garriga. Ja a la tarda davant el CTT La Bisbal un nou 3-0, els posava a un pas d’ aconseguir l’objectiu. El darrer enfrontament era davant el CTT Badalona, invicte també fins al moment. D’entrada, i segons les valoracions del entrenador Oscar Gallego, era un partit tremendament difícil, donat que compten amb un primer jugador inaccessible i dos molt bons jugadors. L’Olot els hi va posar les coses difícils, ja en el primer enfrontament Xavier Rubió va perdre per un ajustat 3-2 davant el seu millor jugador. En el segon enfrontament Arnau Roca anava guanyant 2-0 i no va poder-ho rematar, perdent per 3-2, i ja en el tercer partit Oriol Puigmal tampoc sumava, i s’acabaven les il·lusions olotines. A la foto, els components del equip amb el entrenador.

EL CTT OLOT TRIOMFA EN EL OPEN GIRONA I S’EMPORTA FINS A CINC MEDALLES

Es va juga a La Bisbal, la tercera fase del Open Girona, i el club olotí hi va prendre part amb vuit palistes, dos per categoria. Dos jugadors, Arnau Roca a juvenils, tot i estar en edat aleví, i Oriol Puigmal en infantils, essent també aleví, van ocupar el primer lloc del podi. Alex Nogué va perdre la final juvenil davant el seu company. En benjamins, segon lloc per Sergi Bahí i quart per Miquel Serrano, i meritori tercer lloc de Max Casaponsa en alevins. Victor Flores a infantils i Teo Vizuete en alevins, varen completar l’expedició, i en aquests casos no varen pasar la fase de grups.

EN COMPETICIONS SENIORS PROVINCIALS

Meritori tercer lloc final del equip de Preferent, que ha signat una molt bona temporada, i ha fet debutar alguns jugadors de la base. En el darrer partit victòria a L’Escala per 2-4, amb Toledo (2), Colomer i Sabater (2).

L’equip de Primera Provincial, integrat per jugadors infantils i alevins, ha quedat primer del seu grup, havent perdut un sol partit, i ara jugarà la fase final. A semis s’enfrontarà al CTT Tramuntana a doble partit. Molta sort !! A la foto l’equip que va competir a l’última jornada, davant el CTT Tramuntana, al qual es va imposar per 2-4, amb Rubió (2), Puigmal i Roca (2).

LLIGUES NACIONALS

A Primera Nacional triomf davant el CTT Santa Eulària per 4-2, amb Gallego (2), Llagostera i Gavin (2) A la foto

A Segona Nacional amb l’equip ja salvat des de l’anterior jornada, es va perdre davant el Bàscara per 4-2, jugant Pons (1), Tor (1) i Sabater.

Feu un comentari