L’equip de Primera Provincial a un pas de la final

Es va jugar a Figueres, l’ anada de la semifinal de la categoria de Primera Provincial, i el CTT Olot va assolir una victòria per 2-4 que els deixa el camí aplanat per classificar-se per la final. Aquest proper divendres, es jugarà la tornada a les instal·lacions olotines, i cal estar amb tots sentits, per tal de no tenir sorpreses. Pensem que l’equip està afrontant aquest final de temporada amb dos infantils i dos alevins, i el que estan aconseguint té molt mèrit. En aquesta ocasió jugaren Puigmal, Nogué (2) i Rubió (2). Sort en la tornada !!!

ARNAU ROCA SISÉ AL TOP CATALÀ ALEVÍ

El palista olotí va participar al Top Català Aleví celebrat a Calella, que aplega els millors vuit palistes de la categoria, que juguen en una sola jornada tots contra tots. Va començar la competició guanyant els seus dos primers rival, 3-0 i 3-2, el que feia preveure un bon torneig, però en els dos següents el resultat va ser advers 3-1 i 3-1. Faltaven encara tres partits, però dos eren davant els dos millors jugadors, i la cosa es complicava. Arnau Roca va perdre els dos darrers enfrontaments 3-1 i 3-0 i acabava la competició amb un balanç de 2 victòries i 5 derrotes, empatat amb dos jugadors amb els mateixos resultats. D’aquest triple empat en va sortir beneficiat, donat que eren els dos jugadors als quals havia guanyat i quedava en sisè lloc.

BON PARTIT I NOVA VICTÒRIA DE L’EQUIP PROMESES

CTT TRAMUNTANA, 0 – CTT OLOT, 5

Excel·lent partit dels dos palistes olotins, Miquel Serrano i Ferran Fajula, que varen aconseguir una merescuda victòria a terres empordaneses. Molt emocionant el doble que es va guanyar per un ajustat 3-2 i bonica partida de Ferran Fajula en l’últim enfrontament de la matinal que es va emportar per un 3-2, remuntant un 8-4 i 9-6 per acabar guanyant 12-10. Miquel Serrano va guanyar amb molta solvència els seus dos enfrontament demostrant una bona progressió en el seu joc.

Feu un comentari