S’han acabat les lligues nacionals

Aquest darrer cap de setmana s’ha jugat l’última jornada de les lligues nacionals i el CTT Olot ho ha fet amb dues victòries. Els de Primera Nacional guanyant 4-2 al CBR Els Amics de Terrassa, i assolint una segona posició final molt merescuda. Això els donaria opció a participar a la fase d’ascens a Divisió d’Honor, però el club ja ha comunicat a la RFETM la seva renúncia.

Pel CTTO jugaren Gallego (2), Gavin (1) i Mellado (1).

Per la seva part els de Segona Nacional jugaven davant el líder el CTT Hospitalet, i amb la permanència assegurada des de fa moltes jornades, va ser el moment de premiar dos joves palistes del planter amb el debut a categoria Nacional, i ho varen fer aconseguint un punt cadascun d’ells. Així Alex Nogué infantil de primer any i Arnau Roca aleví de primer any, es varen estrenar puntuant i amb victòria final, donat que Jordi Tor va aconseguir 2 punts per arrodonir el 2-4 final.

Bon balanç doncs en les categories estatals, i l’afició olotina podrà continuar gaudint l’any vinent de tennis taula de primer nivell. (A la fotografia l’equip de Segona Nacional).

Ara a preparar-se pels Campionat Territorials que es jugaran aquest cap de setmana a Bàscara, i els de Catalunya d’edats en els propers caps de setmana, on el CTT Olot té dipositades moltes esperances. Des de aquí desitgem tota la sort als palistes olotins !!!!

Per últim, dir que la direcció tècnica del club, ja treballa per conformar les plantilles de cada equip per la temporada vinent, i també per reforçar l’organigrama tècnic. De moment s’ha assegurat la continuïtat de Jordi Gavin per l’equip de Primer. Aquest jugador que ha aconseguit un 84% de punts durant la temporada, juntament amb Oscar Gallego, que solsament ha perdut tres enfrontaments en tota la temporada, formem una base sòlida per mantenir l’equip sobradament. S’està a l’espera de la resposta de Pau Mellado, que ha alternat una part de la temporada en l’equip de Segona i una altra a Primera, assolint un 50% de victòries en el còmput global. El club s’està movent igualment per incorporar algun tècnic de nivell per reforçar la seva estructura d’entrenaments. Properament n’informarem.

Feu un comentari