El CTT Olot triomfa als campionats territorials

El CTT Olot va disputar aquest passat cap de setmana a Bàscara, els Campionats Territorials de Tennis Taula organitzats per la Representació Territorial de la FCTT, i en va ser el gran dominador. Es presentaba per equips en cinc categories i va aconseguir el títol en quatre. L’equip veterà, sénior, infantil i aleví aconseguien el triomf final. Solsament els benjamins no pujaven al primer lloc del podi, i es conformaven amb una molt bona tercera posició.

Dos jugadors, els anomenats Llagostera i Roca, aconseguien guanyar en les tres modalitats, equips, dobles i individuals. En dobles juntament amb Jordi Homs el veterans i amb Oriol Puigmal els alevins.

Veterans: L’equip format pels germans Homs i Llagostera, no varen donar opcions als seus rivals, i aconseguiren el triomf amb certa comoditat. En dobles l’esmentat campionat de la parella Llagostera-Jordi Homs, i en individuals nou triomf del incombustible Enric Llagostera, un verdader exemple per tots els joves palistes.

Sèniors: L’equip format per Gallego, Toledo, Costa i Gavin no van deixar escapar la possibilitat d’emportar-se el títol, però en la final davant el CTT Torroella es va patir més del compte i es va guanyar per un ajustat 3-2. En dobles, la parella Costa-Toledo va jugar un bon torneig i van quedar eliminats a quarts de final. En individuals, solsament va participar-hi Joan Toledo, que va quedar eliminat a quarts, però jugant a un alt nivel, i fent-se mereixedor d’una oportunitat a l’equip de Segona Nacional la propera temporada.

Infantils: Va ser l’equip olotí que va oferir un millor tennis taula. Alex Nogué, Xavier Rubió i Víctor Flores es van emportar el campionat per equips merescudament i els dos primers el de dobles davant una parella molt experimentada, jugant a un alt nivell. Els hi va faltar aconseguir el títol individual, però Nogué va estar a punt d’aconseguir-ho, perdent la final en el cinquè set per 17-15. Rubió va quedar tercer i Flores no va passar la fase de grups.

Alevins: En aquesta categoría, domini absolut dels dos equips olotins, que aconseguiren la primera i segona posició en equips i dobles. Roca i Puigmal campions i Borràs-Casaponsa sotscampions. En individuals Roca campió, Puigmal sotscampió i Borràs i Casaponsa tercers.

Benjamins: L’equip format per Sergi Bahí i Miquel Serrano, van aconseguir una meritòria tercera posició. Els dos primers classificats eren equips molt més experimentats. En dobles i individuals no van aconseguir pujar al podi, però l’experiència els hi valdrà per afrontar els propers campionats de Catalunya.

Feu un comentari