El CTT Olot aleví, 5è als Campionats de Catalunya

Els jugadors Oriol Puigmal, Arnau Roca i Mateu Chacón, van participar al llarg de tot el passat cap de setmana a Ripollet, al Campionat de Catalunya aleví. Hi participen vuit equips, quatre per ranking i quatre classificats en una fase prèvia. El club olotí s’havia guanyat el dret directament com a quart equip del ranking català.

La competició que es juga per eliminatòria directa, va emparellar el CTTO amb el TT Tramuntana, en el primer enfrontament. Una derrota te condemna a jugar pels llocs del cinc al vuit, i així va ser. Els del Empordà es van imposar per 3-1, deixant els de la Garrotxa, fora de la lluita per una plaça al podi. En els següents partits els olotins no van deixar escapar la victòria, i així amb un 3-1 davant el CTT Ripollet i 3-1 davant el Gimnàstic, es van classificar en cinquena posició. El guanyador inabastable pels demés equips va ser el CPP Igualada.

Ja en la competició de individuals Mateu Chacón va quedar eliminat a 1/32, Oriol Puigmal a 1/8 davant Oriol Lario del CTT Calella, i Arnau Roca va tenir la sort d’esquenes al enfrontar-se a quarts de final davant el màxim favorit i campió, Joan Masip del Igualada. En dobles la parella Puigmal-Chacón van caure a 1/8 i Roca fent parella amb Cabrero del Igualada a 1/4. L’entrenador Oscar Gallego, va manifestar el bon joc de Puigmal i la mala sort en l’encreuament de quarts de Roca i que l’any vinent en que estaran encara en la categoria, i alguns jugadors seran ja infantils, serà el moment d’intentar podi.

S’ACABEN LES LLIGUES D’EDATS

I l’Olot ho fa amb tres derrotes. El divendres a La Bisbal en un doble enfrontament en la categoria Elit, doble derrota per 4-2. Per l’Olot jugaren Nogué (2), Serratosa i Marc Garcia, per una banda i Casaponsa (1), Borràs i Flores (1) per l’altre. El dissabte a l’Escala en categoria Promeses derrota per un ajustat 3-2, jugaren Miquel Serrano (2) i Ferran Fajula.

Feu un comentari