Un any més…

GRÀCIES A TOTS, PER HAVER-HO ACONSEGUIT UN COP MÉS !!!

Oficialment, aquesta setmana passada, el Club Tennis Taula Olot ha donat per tancada la temporada 2011 – 2012, tot i que encara es celebrarà un clínic durant la primera setmana de juliol, es participarà en diferents torneigs d’estiu, i s’assistirà en diverses estades de tecnificació, organitzades per la Federació Catalana de Tennis Taula.

Però ara el que toca, és agrair a totes les persones que un cop més, han fet possible que aquesta temporada, fos un èxit rotund i hagi servit per escriure una nova i brillant pàgina en la història del nostre club.

Pels pares i acompanyants, dir – vos que sense la vostra implicació i el vostre compromís, ens seria del tot impossible poder aconseguir tots els reptes que ens marquem al inici de la temporada. Es només gràcies a vosaltres, que els vostres fills poden assistir als entrenaments i poden participar a les diferents competicions que s’organitzen pels caps de setmana. Es gràcies al vostre esforç, tantes vegades poc reconegut i quasi sempre poc agraït, que fa que puguem disposar d’uns col•laboradors de luxe, amb els que podem comptar en qualsevol moment. Amics pares i familiars, això que feu no és fàcil i exigeix molt de sacrifici. Per això, us en volem donar les més respectuoses gràcies i us voldríem demanar que sigueu així per molts anys més.

Pels entrenadors, a tots i cadascun d’ells, sigui quina sigui la seva tasca en l’organigrama tècnic del club, moltíssimes gràcies per la vostra dedicació i sobretot per la vostra paciència en aquesta temporada, gràcies per haver ajudat a tots els nens i nenes del CTT OLOT a millorar una mica més com a jugadors, però sobretot gràcies per haver – lis ensenyat la importància de tenir present valors com el respecte, l’agraïment, la tolerància i tants d’altres, que de ben segur els ajudaran a créixer com a persones compromeses amb el seu present i amb el seu futur més immediat.

Pels sponsors, que un any més heu cregut en el nostre projecte, moltes gràcies pel vostre suport, moltes gràcies per seguir creient en nosaltres, moltes gràcies sobretot per que en aquests moments tant difícils que tots estem passant, la vostra ajuda ens és vital i imprescindible per poder assolir tots els objectius que ens proposem i que sense la vostra desinteressada col•laboració, ens seria del tot impossible assolir.

I finalment per a tos els jugadors del tennis taula Olot, gràcies per haver defensat un any més els colors del nostre club amb l’entrega i la il·lusió amb que ho heu fet.

A tots i cadascun de vosaltres que ens heu fet confiança, i que ens heu ajudat a tirar endavant una temporada més el nostre club, les més sentides i expressives gràcies. Us desitgem un bon estiu, us esperem la propera temporada i recordeu que sense vosaltres això no hagués estat possible !!!

La junta directiva del CTT OLOT

Feu un comentari