Arnau Roca segon a l’Open de Cassà i Àlex Nogué segon a l’Open Catalunya “B”

La pedrera del CTT Olot inicia la temporada amb molta empenta

Al prestigiós Open de  Cassà de la Selva el jove jugador aleví Arnau Roca es va proclamar sots campió i solament el igualadí Joan  Masip va poder derrotar-lo. A més a continuació va participar a les 24 Hores en categoria Infantil i va a aconseguir un molt meritori quart lloc final.

En el mateix Open va participar-hi Oriol Puigmal, que va passar al quadre final i va caure a 1/16. En categoria aleví hi varen prendre part Miquel Serrano i Sergi Bahí que no van poder accedir al quadre final, i se’ls va veure mancats de forma.

A les 24 hores hi participaren també Alex Nogué, Xavier Rubió, Oriol Puigmal i Víctor Flores.

Bona participació al Open de Vic

Un total de set jugadors hi varen participar, però malgrat realitzar un bon joc els resultats no acompanyaren. En l’infantil “B” Jaume Borràs no va aconseguir passar la fase de grups i Víctor Flores quedà eliminat per un dels finalistes a 1/8. En el “A” Puigmal va caure a 1/16 davant Enric Rodríguez de Tarraco, i en la mateixa ronda Nogué davant Oriol Lario del Calella, jugador que es va desfer a 1/8  de Xavier Rubió i a 1/4 d’Arnau Roca. Sergi Bahí en l’Open Benjamí va caure a 1/8.

Open Catalunya 1ª fase

Excel·lent joc el desenvolupat per Rubió i Nogué al Infantil “B”, llàstima de enfrontar-se a 1/8 quedant Rubió eliminat. Nogué es va proclamar sots campió i passa al “A”. Borràs i Flores no passaren la fase de grups. En categoria “A” hi prenien part Puigmal i Roca, que no varen passar la fase de grups. En el Open Aleví “B” hi van prendre part Bahí i Serrano, que varen millorar el seu joc, però no va ser suficient per passar al quadre final.

El CTT Olot presenta els seus dos darrers fitxatges

Dos jugadors més passen a formar part de la plantilla olotina. Per una banda Edu Coba, provinent del CTT Ripoll, ve a formar part del equip de Segona Nacional, i Jon Uribarri, en aquests moments sense equip, però que en la seva joventut, va jugar uns anys a la Bundesliga, i que te experiència a Divisió d’Honor, reforçarà la plantilla de Primera Nacional i ajudarà al de Segona a mantenir-se.

Feu un comentari