Bon inici de lligues del CTT Olot

La primera jornada de les lligues nacionals i provincials, es va saldar amb un balanç de quatre victòries i una sola derrota, la del equip de Primera Provincial.

1ª NACIONAL

CTT ESPARRAGUERA, 3 – CTT OLOT, 4

Important victòria aconseguida en el cinquè set dels dobles. A destacar el debut de Joan Toledo, que malgrat no va puntuar, va jugar un bon encontre. Pel CTTO: Gallego (2’5), Gavin (1’5) i Toledo.

2ª NACIONAL

CTT OLOT, 4 – TT TRAMUNTANA, 2

Partit complicat, donat que els empordanesos presentaven en la seva alineació a Jordi Piella, jugador de Superdivisió durant molts anys. Malgrat aquest fet, l’Olot es va imposar, destacant els dos punts aconseguits per Jon Uribarri, que en un partit de gran nivell, es va imposar a Piella, facilitant la victòria local. Pel CTTO: Terricabras (1), Uribarri (2) i Tor (1).

INTERCOMARCAL

CTT OLOT, 5 – CTT VALL DE CAMPMAJOR, 2

Partit més complicat del que mostra el resultat, però ben resolt pels jugadors locals. Pel CTTO: Costa (2’5), Edu (1’5) i Colomer (1).

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 4 – CTT CAMPRODON, 2

Partit molt disputat, però ben resolt pels joves jugadors que debutaven a la categoria, demostrant la seva progressió. Pel CTTO: Roca (1), Nogué (2) i Rubió (1).

PRIMERA PROVINCIAL

CTT OLOT, 3 – CTT TORROELLA, 4

No va poder ser, i el jove equip olotí va perdre davant un més experimentat conjunt empordanès. Però aquests jugadors demostraren ganes, i bon joc i segur que les victòries arribaran. Pel CTTO: Puigmal, Borràs (2) i Flores (1).

Feu un comentari