Cap de setmana amb tres victòries i dues derrotes

El cap de setmana ens ha demostrat el potencial dels equips de Primera Nacional i del Intercomarcal, la bona projecció del planter a Preferent, que el equip de Segona Nacional haurà de lluitar molt i que els joveníssims jugadors del equip d’edats elit, ens donaran moltes alegries. A destacar el debut del jove jugador infantil Alex Nogué a Segona Nacional.

PRIMERA NACIONAL

CTT OLOT, 6 – CTT TORELLÓ, 0

Davant un equip dels forts de la categoria, els olotins demostraren que la derrota del cap de setmana passat va ser un accident. Jugaren: Gallego (2), Jon (2) i Gavin (2).

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 1 – CTT ESPARRAGUERA, 5

Solsament Marc Costa va aconseguir puntuar. A Dani Pons se’l va veure faltat de competició, i l’infantil Alex Nogué, hi va posar ganes i bon joc, però la categoria es molt forta. Jugaren: Costa (1), Pons i Nogué.

INTERCOMARCAL

CTT LA GARRIGA, 0 – CTT OLOT, 7

Partit sense història, on els olotins es mostraren molt superiors. Jugaren: Edu (2), Colomer (2’5) i Toledo (2’5).

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 6 – CTT LA BISBAL, 0

Els joves jugadors locals no donaren cap possibilitat als empordanesos. Bon partit el que desenvoluparen tots tres jugadors. Jugaren: Flores (2), Serratosa (2) i Puigmal (2).

EDATS ELIT

CTT OLOT, 3 – TT TRAMUNTANA, 4

Quin partit !!! Com va gaudir el nombrós públic aplegat a la sala. Partit molt emocionant, i que no es va decidir fins al cinquè set del doble, davant una parella molt més experimentada. Guanyaren els empordanesos per 10-12, després d’estar darrera en el marcador en aquest set 9-6 i 10-7. Actuació sòbria de Jaume Borràs i excel·lent doble jugat per Miquel Serrano i Sergi Bahí. Jugaren: Borràs (1), Bahí (1) i Serrano (1).

Feu un comentari