Joan Toledo s’estrena a 1a Nacional

El doble enfrontament a les illes Canàries d’aquest cap de setmana, ha portat el primer punt que el jugador de la pedrera olotina aconsegueix a la categoria. Després de haver disputat dos partits anteriorment i el del dissabte a la illa de La Palma, el diumenge a Tenerife, va aconseguir vèncer al seu oponent. El triomf va suposar poder anar al doble i aconseguir una victòria molt treballada.

TEMESPIN LOS LLANOS, 2 – CTT OLOT, 4 / Toledo, Gallego (2) i Gavin (2)

CIRCULO AMISTAD-TENERIFE, 3 – CTT OLOT, 4 / Toledo (1), Gallego (2’5) i Gavin (0’5)

DERROTES AJUSTADES A SEGONA NACIONAL I INTERCOMARCAL

En les dues competicions es va perdre per un ajustat 4-3 a Segona a casa del Vilanova, on el partit es va escapar en el doble per un ajustat 3-2. A Intercomarcal primera derrota davant el Borgonyà.

CTT VILANOVA, 4 – CTT OLOT, 3 / Tor (2), Pons (1) i Colomer.

CTT OLOT, 3 – CTT BORGONYÀ, 4 / Edu (2), Llagostera (1) i Sabater.

ESPECTACULAR TOP HORITZO CEL·LEBRAT A OLOT

Es va jugar a Olot la primera jornada d’aquesta competició que enguany ha endegat la Territorial de la FCTT. En ella s’apleguen els 18 millors palistes d’ edats de la província, i en 4 jornades repartides al llarg de la temporada, s’enfrontaran tots contra tots. Tres palistes olotins hi prenen part. Els infantils Xavier Rubió, que en aquesta jornada aconseguí un balanç d’una victòria i quatre derrotes, i Alex Nogué, amb dos i tres. El millor jugador de la jornada va ser l’aleví del CTT Olot Arnau Roca, que va aconseguir derrotar a tots els seus cinc oponents, entre ells els dos companys de club, i posar-se líder després d’aquesta primera jornada.

HORITZO GIRONÍ 1ª FASE

Celebrat a Figueres, en aquesta primera fase el CTT Olot hi va ser representat per 11 jugadors. En el grup A, Oriol Puigmal va acabar amb 2 victòries i 2 derrotes i Víctor Flores, que va jugar a un gran nivell, va acabar amb 1 i 3. En el grup B, hi participaren Sergi Bahí (3 i 1), Jaume Borràs (2 i 2) i Miquel Serrano (2 i 2). Ja en el grup C hi prengueren part Teo i Pau Vizuete, Hairam Arribas, Ferran Fajula i els debutants Pau Costa i Aleix Melero. Tots varen aconseguir com a mínim una victòria, deixant ben alt al seu club.

Feu un comentari