La pedrera triomfa a l’Open Girona… I dos importants victòries a nacional

Nou palistes olotins varen prendre part al Open Girona 1ª fase jugat a Cassà de la Selva aquest passat dissabte, i varen aconseguir molt bons resultats jugant un tennis taula de molt nivell. Així l’aleví Arnau Roca va aconseguir un segon lloc a la categoria juvenil, perdent la final davant Artacho del CTT La Bisbal. En tercer i quart lloc dos olotins més, els infantils Nogué i Rubió respectivament. En categoria infantil, extraordinari tercer lloc per Víctor Flores, palista que porta solsament dos temporades practicant tennis taula, i que ja exhibeix un nivell molt acceptable. Els seus companys a la categoria, Oriol Puigmal i Jaume Borràs, van ser eliminats a quarts. Ja en Alevins, Miquel Serrano era el millor classificat amb un molt meritori quart lloc, desfent-se a quarts del seu company Sergi Bahí. En aquesta ronda també va caure eliminat Ferran Fajula.

En categories nacionals, dos importants victòries davant el CTT Olesa. Els de Primera Nacional a domicili, amb un resultat molt ajustat de 3-4, aconseguit en el cinquè set dels dobles per 13-15. A Segona, i com a local, victòria més folgada per 4-2.

A Intercomarcal i Preferent Provincial, dos victòries rotundes per 7-0 i 6-0 respectivament, i jugat el dijous a Preferent victòria per 4-2. La única derrota del cap de setmana fou per l’equip de Primera Provincial.

Resultats i alineacions:

Primera Nacional:
CTT Olesa, 3 – CTTO, 4
Gallego (2’5), Gavin (1’5) i Toledo.

Segona Nacional:
CTTO, 4 – CTT Olesa, 2
Terri (2), Tor (2) i Costa.

Intercomarcal:
CTT Olot, 7 – TT Tona, 0
Edu (2’5), Colomer (2’5) i Llagostera (2)

Preferent:
CTT Olot, 6 – CTT Vilablareix Mimbra
Roca (2), Nogué (2) i Sabater (2)

Preferent:
CTT Olot, 4 – CTT Vilablareix “A”,2
Llagostera (2), Edu (1) i Sabater (1)

Primera Provincial:
CTT Olot, 1 – CTT Vilablareix, 5
Puigmal, Flores (1) i Borràs

Feu un comentari