Líders de Primera Nacional i tercers de l’Intercomarcal

Els equips de Primera Nacional i del Intercomarcal estan realitzant una primera volta sensacional. Els dos han perdut  solsamènt un partit, i això els permet liderar la categoria, en el cas dels de Primera i estar en un meritori tercer lloc els de Intercomarcal. L’equip de Nacional es va desfer per un clar 5-1 del CTT Sallent i per 5-2 els de Intercomarcal del Vic TT “B”. Realment la tripleta Gallego, Uribarri i Gavin es de luxe, i pocs rivals podran amb ells. Si ells s’ho proposen, poden perfectament endur-se la Lliga, i a més donar minuts a jugadors que ja han debutat i puntuat, com Joan Toledo.

En canvi el de Segona Nacional, patirà per mantenir la categoria, malgrat que el passat dissabte a casa del Ciervo de Sabadell, van jugar un excel·lent encontre, on Dani Pons va puntuar i Edu Coba i Tor van  estar a punt de fer-ho.

En les competicions provincials de Preferent i Primera, tenint en compte que l’Olot està alineant a jugadors infantils, alevins i fins i tot algun benjamí, recolzats per jugadors amb més experiència, cal valorar el paper que estan realitzant, mantenint l’equip a meitat de la taula.

Resultats i alineacions

Primera Nacional
CTTO, 5 – CTT Sallent, 1
Gallego (2), Uribarri (2) i Gavin (1)

Segona Nacional
El Ciervo, 5 – CTTO, 1
Tor, Pons (1) i Edu Coba.

Intercomarcal
CTTO, 5 – Vic TT “B”, 2
Llagostera (2), Toledo (2) i Sabater (1)

Preferent Provincial
TT Tramuntana, 2 – CTTO, 4
X.Rubio (2), A.Nogue (2) i O.Puigmal

Primera Provincial
CTT Camprodón, 2 – CTTO, 4
V.Flores (2), J.Borràs (1) i S.Bahí (1)

Edats Elit
CTT Vilablareix “B”, 1 – CTTO, 5
V.Flores (2), J.Borràs (2) i M.Serrano (1)

ARNAU ROCA PRESENT A UNA NOVA CONCENTRACIO PRE-CAR

.

Feu un comentari