Molt bon Torneig Zonal dels joves palistes Olotins

Vuit palistes del CTT Olot van prendre part al Torneig Zonal, que els passats dies del 1 al 4 de novembre es varen disputar a Bàscara, on s’hi aplegaren fins a 400 palistes, provinents de les Comunitats de Balears, Aragó, Navarra i Catalunya.

El Torneig classifica els primers vuit palistes de cada categoria per al Sub Estatal, i es una prova on hi ha molt nivell, i l’exigència física és molt important.

En Infantils hi participaren els debutants Víctor Flores i Jaume Borràs, que van desenvolupar un gran joc, però que no va ser suficient per poder classificar-se pel quadre final. Ambdós varen quedar quarts del seu grup. En la mateixa categoria hi competiren Alex Nogué i Xavier Rubió, palistes més bregats, i que varen classificar-se en segon lloc del seu grup. Ja en el quadre final, tots dos jugadors van perdre a 1/8 de final, però encara tenien l’opció en la repesca, però no varen poder amb els seus oponents. Rubió perdia davant Zamorano del CN Mataró que quedà desè i Nogué davant Casado del CN Tarraco, classificat en cinquè lloc.

En Alevins, un debutant Miquel Serrano, que completà una bona competició, però que un triple empat el va deixar fora del quadre final. Oriol Puigmal, segon de grup, va caure a 1/16 davant Pommier del TT Tramuntana per un ajustat 3-2. I Arnau Roca va ser, una vegada més, el millor palista olotí a Bàscara. Va quedar primer de grup amb solvència, guanyant tots els seus oponents per 3-0. Classificat directament per a 1/8, es va desfer en aquesta ronda al botxí de Puigmal per 3-1. A quarts per 3-0 de José A.Diaz de Balears. Ja a semis, va perdre davant Pol Caldero del Balaguer per 3-2, però lo increïble es que al cinquè set dominava per 10-5, per acabar perdent per 13-15. Ja en la lluita pel podi s’imposava a Adrià Fernandez del Badalona per 3-1.

I en Benjamins l’únic participant olotí, Sergi Bahí, va completar un excel·lent Zonal classificant-se en un molt meritori desè lloc final. Segon de grup, es va imposar a 1/16 al seu oponent per 3-0, però en la següent ronda de 1/8 va perdre davant Albert Vilardell del Falcons de Sabadell per un ajustat 3-2 i 11-9 al cinquè set. Va passar a jugar la Repesca on s’imposà a Biel Navio del Vic TT per 3-2 amb 12-10 al cinquè. Passava a jugar del 5 al 12. Dos derrotes i una victòria el deixaven al final en aquest important desè lloc final, i demostra que es un palista amb un excel·lent futur per davant.

VICTÒRIA AL INTERCOMARCAL

Victòria per refer-se de la derrota de l’anterior jornada. En aquesta ocasió davant el TT Sant Vicens de Torelló per 1-6. Jugaren i puntuaren: Edu (2’5), Pons (1’5) i Sabater (2).

Feu un comentari