Victor Flores 3r a l’Horitzó “A” i Miquel Serrano 2n a l’Horitzó “B”

El passat 1 de desembre a Figueres es va celebrar la segona fase del Torneig Horitzó. El CTTO que hi va participar amb 10 jugadors, Flores, Puigmal, Bahí i Borràs al “A”, Serrano al “B” que va aconseguir l’ascens al grup “A”, i Teo Vizuete, que aconseguí pujar al “B”, Fajula, Hairam, Pau Costa i Aleix Melero al “C”.

Després de les dues fases jugades, els primers jugadors olotins classificats, son Victor Flores, sisé i Oriol Puigmal desé.

TOP HORITZO

Es va jugar a les instal·lacions olotines, la segona jornada d’aquest interessant Top, on s’apleguen els millors divuit jugadors, i s’enfronten al llarg de quatre jornades, tots contra tots. Al finalitzar la primera jornada i després de cinc enfrontaments, l’olotí Arnau Roca encapçalava imbatut la classificació. Després d’aquesta segona jornada, solsament el jugador del CTT La Bisbal, Sergi Artacho, es manté imbatut. Roca amb un balanç de 6 victòries i 2 derrotes es quart i el millor olotí. Nogué amb 4 i 5 i Rubió amb 3 i 5, son els altres dos jugadors del CTTO participants.

PREFERENT PROVINCIAL

CTTO, 4 – CER L’ESCALA, 3
Victòria important davant un potent equip empordanès, que col·loca l’Olot a segona posició. Roca (2’5) Nogué (1’5) i Sabater.

PRIMERA PROVINCIAL

CTTO, 4 – FD CASSANENC, 2
Bona victòria aconseguida pel jove equip olotí, que l’aparta dels darrers llocs. Puigmal (2), Flores (1) i Bahí (1).

EDATS ELIT

CTT VILABLAREIX “B”, 1 – CTTO, 5
Flores (2), Borràs (2) i Serrano (1) van jugar a un bon nivell i s’imposaren als locals.

INTERCOMARCAL

SANT QUIRZE, 4 – CTTO, 3
Arnau Roca que debutava a la categoria, ho fa aconseguint dos punts, Sabater aconseguia un punt, però Toledo no aconseguia batre cap oponent i s’escapà la victòria.

PRIMERA NACIONAL

CTTO, 4 – CTT HOSPITALET, 3
Victòria davant el segon classificat que fa més líder l’equip olotí. Malgrat que Oscar va perdre el seu primer partit, Gavin no va fallar en els seus dos enfrontaments, i en els dobles no varen donar opció i s’emportaren el partit. Gallego (1’5), Uribarri i Gavin (2’5).

SEGONA NACIONAL

CTTO, 1 – CTT TORROELLA, 5
El líder es va mostrar superior, malgrat els jugadors locals els hi varen posar les coses difícils. Tor, Pons (1) i Edu.

Feu un comentari