Els joves olotins tornen a dominar l’Open Girona

Arnau Roca campió en la categoria juvenil, malgrat estar en edat aleví, es va imposar a la final al seu company Alex Nogué. En aquesta categoria Xavier Rubió no va passar la fase de grups. En infantil, meritori segon lloc de Oriol Puigmal i tercer de Víctor Flores. Jaume Borràs no va accedir al quadre final. I ja en alevins, Sergi Bahí va quedar segon i Miquel Serrano tercer. L’entrenador Oscar Gallego, va valorar molt positivament el joc demostrat i la progressió de tots els jugadors en el seu joc.

SEGONA NACIONAL

TT TRAMUNTANA, 4 – CTT OLOT, 2

A punt varen estar els olotins de donar la sorpresa al camp d’un dels equips més forts de la categoria, però les alineacions dels dos equips no varen afavorir els aparellaments. Pel CTTO: Pons (1), Edu i Tor (1).

PREFERENT PROVINCIAL

CTT BÀSCARA, 5 – CTT OLOT, 1

S’enfrontaven el líder i el segon classificat, i els primers van sotmetre als olotins amb un fort correctiu. En cap moment es van veure possibilitats de sorprendre els loclas, que van jugar molt segurs de les seves possibilitats. Pel CTTO: Nogué (1), Sabater i Rubió.

PRIMERA PROVINCIAL

CTT TORROELLA, 1 – CTT OLOT, 5

Bon triomf a domicili dels joves jugadors olotins. Especial esment del sofert triomf de Oriol Puigmal, en el cinquè set i per 14-12, davant el seu base, jugador amb experiència a categories nacionals. Pel CTTO: Puigmal (2), Borràs (2) i Flores (1).

Aquest cap de setmana…

Per aquest cap de setmana, important partit del equip de Segona Nacional, davant els Lluïsos d’ Horta, rivals directes per evitar el descens. Tots amb el CTTO !!!

Feu un comentari