Imprescindible victòria a Segona Nacional

El Club Tennis Taula Olot s’enfrontava al penúltim classificat amb quatre victòries per tres els que tenien els Lluïsos de Horta, i en l’anada s’havia aconseguit vèncer per 2-4.El partit per tant tenia molta importància de cara a assolir la permanència. No va començar bé el partit amb dos derrotes en els dos primers enfrontaments, ni Marc Costa ni Dani Pons podien amb els seus oponents, i el partit es posava complicat. En el següent enfrontament, Jordi Tor, després d’anar per darrera en el marcador, va aconseguir imposar-se per un ajustat 3-2. En el següent, gran partit de Dani Pons que guanyava al seu base 3-1 i posava l’empat a tres al marcador. No tot estava perdut. Els de Barcelona aconseguien guanyar el següent partit a Marc Costa i avançar-se 3-2. Al menys calia salvar el average i adquiria transcendència l’últim enfrontament individual. Tor no va deixar passar l’oportunitat i tot es decidiria en el doble, i si més no l’average estava assegurat. El doble va ser molt igualat, i la fortuna es va decantar pels olotins, en una última bola del cinquè set que va tocar la xarxa i va caure a favor per aconseguir un 13-11. Victòria que acosta el CTTO a la permanència. Jugaren Pons (1’5), Costa i Tor (2’5).

CTT OLOT 4 – LLUÏSOS D’HORTA 3

PRIMERA NACIONAL: CTTO, 2 – CTT ESPARRAGUERA, 4

Derrota olotina davant un bon conjunt del Esparraguera, que compta a les seves files amb un medallista paralímpic. Jugaren Gallego (1), Jon (1) i Toledo.

EDATS ELIT: CER L’ESCALA, 3 – CTTO, 4

Tot just la segona victòria de la temporada, es va aconseguir a la sempre complicada pista dels alt empordanesos. Molt bon partit dels joves jugadors olotins. Jugaren Flores (2’5), Serrano i Borràs (1’5).

INTERCOMARCAL: CTT MONT-RODON, 1 – CTTO, 6

Còmoda victòria a Taradell de la tripleta olotina, que els permet seguir en els llocs capdavanters de la competició i donant entrada a joves jugadors. Els locals solsament s’imposaren en el doble. Jugaren Colomer (2), Sabater (2) i Nogué (2).

Feu un comentari