Arnau Roca tercer al TIC (Torneig Internacional de Calella)

Brillant tercer lloc del palista olotí, en la competició individual del Torneig Internacional de Calella. Després de quedar primer d’un grup de quatre guanyant a tots els seus oponents, a quarts de final es va desfer del jugador del TT Tramuntana, Sergi Grau per 3-1. A semis va patir la seva única derrota davant el holandes Collin Jager per 3-1. En el partit pel tercer lloc va guanyar per 3-0 al també holandes Nolan Schultz. La progressió del jugador del CTTO es molt bona i els propers 8, 9 i 10 de febrer es desplaçarà a Valladolid per participar al Torneo Estatal, que aplega els millors palistes espanyols. Des de aquí li desitgem molta sort.

VICTORIA PER CONSOLIDAR LA SALVACIÓ A SEGONA NACIONAL

CTT ESPARRAGUERA, 1 – CTT OLOT, 5
Important victòria que apropa el club olotí a la permanència. Els jugadors de la Garrotxa, van jugar a un gran nivell i no varen donar opcions als seus rivals. El CTTO compta ara amb 6 victòries i el primer club en posició de descens en té tres. Jugaren: Costa (1), Pons (2) i Tor (2).

PRIMERA NACIONAL

AMICS DE TERRASA, 5 – CTT OLOT, 1
Partit sense massa història davant el líder de la competició, que es va demostrar superior al conjunt olotí. Jugaren: Gallego, Jon (1) i Toledo.

INTERCOMARCAL

CTT OLOT, 6 – TT TORELLO “B”, 1
Còmoda victòria davant un rival que mai es va veure amb possibilitats. Jugaren: Colomer (2’5), Toledo (2’5) i Sabater (1).

PREFERENT PROVINCIAL

CTT CAMPRODON, 3 – CTT OLOT, 4
Important victòria a la difícil pista del Camprodon. El partit es va decidir en un emocionant doble, on els joves jugadors olotins es varen imposar. Jugaren: Colomer (1), Nogué (1’5) i Flores (1’5).

PRIMERA PROVINCIAL

CTTO, 3 – CTT ROSES, 4

Aquí la sort va anar en contra dels interessos locals. El partit es decidia en el doble, on l’Olot s’avançà per 2-0 i va tenir pilotes de partit en el tercer set, però al final la veterania del equip visitant es va imposar. Bon debut de Miquel Serrano a la categoria. Jugaren: Puigmal (1), Serrano (2) i Borràs.

Feu un comentari