Sots campions de la Copa Girona

El CTT Olot es va proclamar sots campió de la Copa Girona que es va celebrar el passat dissabte dia 2 a Figueres. Aquesta competició aplega els quatre millors classificats de preferent i primera provincial, i els enfronta per eliminatòria directa. El jove equip olotí format pel sub23 David Colomer, els infantils Alex Nogué i Víctor Flores i l’aleví Oriol Puigmal, van aconseguir aquesta important fita després de jugar a un molt bon nivell, segons manifestava el seu entrenador Oscar Gallego.

A quarts de final el CTTO es va enfrontar al CTT Vilablareix de Primera provincial, a qui es va imposar per un clar 4-1. Jugaren: Puigmal (1), Colomer (1’5), Nogué (1) i Flores (0’5).

A semis repetien contra el CTT Vilablareix, en aquesta ocasió l’equip que milita a Preferent. Aquest va ser un partit molt igualat, en que es va decidir fins l’ últim enfrontament. Victòria ajustada per 4-3. Jugaren: Colomer (1’5), Nogué (1), Víctor (1’5).

Ja a la final esperava el CTT Bàscara. Malgrat el resultat advers fou de 4-1, el partit en realitat va ser molt ajustat i podia fàcilment, haver tingut un altre desenllaç. Jugaren: Colomer, Puigmal i Nogué (1).

A la fotografia l’equip amb el seu entrenador.

LA SALVACIÓ PRÀCTICAMENT ASSEGURADA A SEGONA NACIONAL

CTTO, 4 – CTT VILANOVA, 3

Nova i important victòria l’ aconseguida aquest dissabte davant els vilanovins. A destacar el punt aconseguit pel juvenil Adrià Sabater. Amb aquest resultat, els olotins amb set victòries tenen pràcticament assegurada la permanència en una categoria molt igualada. Jugaren: Pons (1’5), Sabater (1) i Tor (1’5).

PRIMERA NACIONAL

CTT SALLENT, 5 – CTTO, 1

Resultat injust del tot, donat que el CTTO va tenir possibilitats d’obtenir fins i tot la victòria, si algun dels partits ajustats s’ hagués decantat del seu costat. A la fiabilitat de Gavin, si van sumar un Joan Toledo en un bon estat de forma i Edu Coba que apunt va estar de estrenar-se a la categoria. Jugaren: Gavin (1), Edu i Toledo.

PREFERENT PROVINCIAL

CTTO, 5 – CTT LA BISBAL, 1

Contundent victòria davant el empordanesos. Els jugadors locals no van donar cap opció al seus oponents, i es van mostrar molt superiors. Jugaren: Colomer (2), Nogué (2) i Sabater (1).

Feu un comentari