Arnau Roca, valor emergent del tennis taula català i estatal

Aquest jove jugador de segon any d’aleví està assolint un gran nivell, que l’està portant a ser un dels valors amb més projecció del tennis taula català. Amb set anys de practicar el tennis taula en el sí del CTT Olot, ja acumula una gran experiència en competicions catalanes i estatals i enguany està participant en les concentracions Pre-CAR, on està treballant de valent i demostrant les seves possibilitats. Podem dir que des de la fornada dels Joan Toledo, David Colomer, Aniol Sellas i Javi Tudela, sosts campions de Catalunya en el primer any de juvenils, no hi havia un jugador amb tanta projecció dins el club. Després dels seus inicis al club, es va trobar amb l’incorporació del entrenador Oscar Gallego al club, que passa per ser un dels referents estatals en la preparació de jugadors, amb qui ja porta quatre anys treballant. Junts i a base de molt treball, juntament amb altres companys del club, han aconseguit que estigui entre els millors palistes estatals.

Els passat dies 8,9 i 10 de febrer va estar participant al Torneo Estatal a Valladolid, on s’apleguen els millors 48 palistes estatals de cada categoria. Després d’una brillant fase de grups, amb un balanç de quatre victòries i una sola derrota davant Pedro Fernández del Mercantil de Vigo, va passar al quadre com a segon de grup. A 1/32 es va desfer del palista andalús Alfonso Martínez, però a 1/16 es va topar amb un dels favorits, Francisco Vivancos, i malgrat tenir la victòria molt a prop va acabar perdent per 3-2. El seu oponent del CTM Granada va acabar tercer. L’Arnau va acabar entre els millors 16 palistes.

En l’actualitat l’Arnau es troba a Pontevedra competint als Campionats d’ Espanya Aleví i Infantil. En equips, on el CTT Olot l’ha cedit al CN Tarraco per aquesta ocasió, ha aconseguit pujar al tercer caixó del podi, aconseguint una molt meritòria tercera plaça. Arnau Roca ha estat jugant a un gran nivell, i en la fase de grups va ser el protagonista del equip, encaixant una sola derrota en tots el enfrontaments jugats i guanyant per un clar 3-0 al jugador que el va eliminar a 1/16 de final al Torneo Estatal.

Al tancar la redacció està classificat per 1/8 de final en individuals i 1/4 de final de dobles. Sort !!!!

Dir que aquest cap de setmana està participant en aquests campionats, un altre jove jugador olotí, el benjamí Sergi Bahí, formant part del CTT Vilablareix. Sort també per ell !!

SEGONA NACIONAL

L’equip amb set victòries i set derrotes, i a falta de quatre jornades es troba pràcticament salvat, i ha donat una gran resposta, superant les adversitats en forma de lesions, de jugadors cridats a ser la columna vertebral del equip com Jordi Terricabras, que solament ha pogut jugar cinc encontres i Aniol Sellas lesionat de llarga duració, que encara no s’ ha pogut estrenar aquesta temporada. La resta de jugadors, Marc Costa, Edu Coba, Adrià Sabater, però especialment Dani Pons i Jordi Tor, que han portat el pes del equip i han aconseguit el 50% de punts jugats, han situat el CTT Olot al mig de la taula classificatòria, i en moments han realitzat un tennis taula brillant. Enhorabona a tots !!

Feu un comentari