El CTT Olot comença amb victòria a la fase final de l’Intercomarcal

Sis equips composen aquesta fase final, del Intercomarcal, i el CTT Olot intentarà anar al màxim a fi d’aconseguir la millor classificació possible. El Sant Quirze encapçala la classificació amb diset victòries i segueix sense conèixer la derrota, però en aquesta fase visitarà la pista olotina. L’equip local que es va imposar per un clar 7-0 al Sant Vicens de Torelló, formant amb Edu (2’5), Toledo (2’5) i Enric (2), es manté a segona posició empatats amb el Borgonyà amb catorze victòries. A la fotografia l’equip que va jugar el passat dissabte davant el Sant Vicens.

DOBLE VICTÒRIA PER 1-5 A PREFERENT I PRIMERA PROVINCIAL

Doble desplaçament a Vilablareix i idèntic resultat el que es va donar en els dos enfrontaments. Victòria treballada dels de Preferent que jugaren amb Sabater (2), Nogué (2) i Enric (1). Els de Primera completaren un partit molt seriòs, amb una tripleta jove composada per Puigmal (2), Flores (1) i Borràs (2).

SEGONA NACIONAL

Partit davant el Ateneu de Sant Joan Despí, en un partit igualat que podia caure per banda dels dos oponents, però que varen acabar emportant-se els visitants per 2-4. Jugaren Tor (1), Pons i Costa (1).

BONS RESULTATS AL HORITZÓ GIRONI, HAIRAM PUJA AL “B” I FAJULA AL “A”

Es va jugar a Cassà de la Selva la quarta fase del Horitzó gironí, i els palistes olotins varen obtenir uns molt bons resultats. Així Oriol Puigmal es classificava brillantment per la final del “A”, però no podia amb el seu oponent. Víctor Flores quedava tercer, en aquesta categoria. L’èxit també va somriure a Ferran Fajula que va aconseguir pujar al “A” i Hairam Arribas al “B”. Els dos joves palistes varen demostrar una bona progressió en el seu joc. També participaren en aquest Horitzó, Sergi Bahí, Miquel Serrano, Jaume Borràs, Teo i Pau Vizuete i Aleix Melero.

 

Feu un comentari