Sergi Bahí Campió d’Espanya Benjamí per equips i tercer en dobles

El jove palista olotí va aconseguir pujar al caixó més alt del podi en els Campionats d’ Espanya jugats a Pontevedra, en la modalitat de equips, formant part del CTT Vilablareix, equip a on ha estat cedit pel club garrotxí. En la modalitat de dobles aconseguí un molt meritori tercer lloc. Aquests resultats corroboren el que venim dient de la pedrera del CTTO, i es que la mà de Oscar Gallego, reforçada enguany amb la presència als entrenaments de la preparadora xinesa Yuan Xiu, es nota i la millora en tots els jugadors es una realitat.

Sergi Bahí solsamènt fa dos anys que practica el tennis taula, i era la seva primera participació en uns campionats estatals. La seva progressió els últims mesos ha estat constant i se li augura un bon futur en aquest esport. En els campionats ha realitzat un bon joc i ha aconseguit punts importants al llarg del torneig. En individuals, després de quedar segon en la fase de grups, i guanyar la prèvia, va caure eliminat a 1/16 de final.

El passat dilluns la Junta del club va rebre als joves palistes olotins Sergi Bahí i Arnau Roca (que ha estat participant en la seva categoria de aleví i en infantils jugant a un gran nivell) per tal de felicitar-los pels resultats esportius obtinguts, i especialment a comminar-los a seguir treballant de valent amb esforç i sobretot humilitat, valors que intenta transmetre, tan el club com els seus entrenadors.

SEGONA FASE DEL INTERCOMARCAL

Aquest proper cap de setmana començarà la segona fase del Torneig intercomarcal, on el CTT Olot lluitarà per aconseguir un lloc destacat. Al final de la primera fase el club local va aconseguir un quart lloc amb la mateixa puntuació que el tercer, i ha demostrat que pot aspirar a tot.

Feu un comentari