Prèvies dels Campionats de Catalunya

Aquests últims caps de setmana s’han jugat les fases prèvies dels Campionats de Catalunya per equips i individuals. En equips es jugaren a les instal·lacions de Reina Elisenda de la FCTT, i el CTT Olot hi participà en infantils i alevins, tot buscant plaça per a la fase final, que juguen els quatre millors equips per ranking i els quatre classificats de les prèvies. En alevins, l’Olot començà guanyant per un ajustat 3-2 al CTT Ripollet, i en el partit decisiu no es va poder imposar als Falcons de Sabadell al perdre per 3-0 (foto del equips aleví). Jugaren: Oriol Puigmal, Miquel Serrano i Ferran Fajula. En infantils la mateixa sort, s’imposaren al CTT Esparraguera per un clar 3-0, però no van poder amb el major potencial del CTT Badalona, amb qui van perdre per 3-0. Jugaren: Alex Nogué, Xavier Rubió, Jaume Borràs i Víctor Flores.

En el següent cap de setmana, tocava jugar les prèvies individuals a nivell territorial, i en aquesta ocasió es va jugar a Vilablareix. D’entrada els jugadors Arnau Roca i Oriol Puigmal estaven classificats per ranking a les categories de alevins i infantils i alevins, respectivament. Calia lluitar per una de les 3 places que donaven accés a la prova individual dels Campionats de Catalunya. Així els jugadors que aconseguiren la classificació en aquestes competició, foren Alex Nogué en infantils i juvenils, Oriol Puigmal en infantils i Sergi Bahí en alevins. També hi participaren, sense tanta fortuna, Víctor Flores, eliminat pel seu company Puigmal, Miquel Serrano, eliminat per Bahí, Jaume Borràs i Ferran Fajula.

A NACIONAL DOBLE ENFRONTAMENT AMB ELS LÍDERS I SORT DIVERSA

L’equip de Primera Nacional va sorprendre al líder CTT Hospitalet a la seva pista i es va imposar per un ajustat 3-4. Jugaren Dani Pons (1’5), Jordi Gavin (2’5) i Edu Coba.

Per la seva part els de Segona es van emportar una clara derrota en la seva visita a la pista del CTT Torroella, malgrat que els joves jugadors olotins van jugar a un molt bon nivell. Jugaren: Marc Costa, Alex Nogué i Adrià Sabater.

A INTERCOMARCAL NO ES VA PODER AMB EL LIDER IMBATUT

Partit interessant davant el líder Sant Quirze, que es va mostrar mot fort i serà campió imbatut. L’Olot per la seva banda quedarà sots-campió, completant un molt bon campionat i donanat alternatives a diferents jugadors. En aquest partit jugaren: David Colomer, Joan Toeldo (1) i Arnau Roca (1).

NOU TORNEIG LOCAL AMB FINAL PAU COSTA – ALEIX MELERO

Després d’acabar una activitat al CEIP Pla de Dalt, es va muntar un Torneig obert a mainada de tercer, on la final la varen disputar els jugadors del CTT Olot Pau Costa i Aleix Melero, imposant-se el primer (a la fotografia un instant de la competida final)

Feu un comentari