Cinc pòdiums a les lligues regulars

Molt  bon  balanç,  el  obtingut  pels  equips  del  CTT  Olot  en  les  lligues  regulars  que  han  participat  en  aquesta  temporada  2012-2013.

L’equip  de  primera  nacional,  ha  acabat  en  un  meritori  segon  lloc  que  li  dona  la  possibilitat,  de  participar  a  la  fase  d’ascens  a  la  categoria  de  plata  de  les  competicions  estatals.

Pel  que  fa  referència  al  equip  de  segona  nacional,  temporada  de  consolidació  en  aquesta  categoria,  destacant  el  molt  bon  paper  de  jugadors  que  debutaven  en  aquesta  lliga.

En  la  primera  participació  del  club  a  la  lliga  intercomarcal,  extraordinari  subcampionat  el  assolit  per  l’equip  que  defensava  aquesta  categoria  i  que  fins  els  darrers  partits  va  tenir  opcions  de  quedar  campió.

En  les  lligues  d’àmbit  provincial,  tres  pòdiums  més  els  aconseguits  pels  diferents  equips  del  CTT  Olot,  l’equip  de  Preferent  ha  estat  merescut  subcampió superat  només  pet  CTT  BÀSCARA,  equip  que  descendia  la  darrera  temporada  de  la  3ª  divisió  nacional.  Per  la  seva  banda,  l’equip  de  primera  provincial  ha  obtingut  un  treballat  tercer  lloc,  remuntant  en  la  segona  volta  a  molts  equips  que  a  priori  eren  superiors.  Per  últim,  destacar  també  el  tercer  lloc  assolit  per  l’equip  d’elit,  amb  la  participació  dels  jugadors  més  joves  del  club,  demostrant  la  gran  progressió  que  van  fent  dia  darrera  dia.

En  l’aspecte  individual,  aquest  cap  de  setmana  passat,  tres  dels  nostres  jugadors  han  posat  una  excel·lent  rúbrica  als  resultats  esmentats  anteriorment.

En  Sergi  Bahí  ha  estat  brillant  campió  del  Open  Benjamí  que  es  disputava  a  Badalona,  desfent-se  un  darrera  l’altre  dels  seus  contrincants,  la  major  part  d’ells  amb  més  anys  de  tennis  taula  a  les  seves  esquenes.

Seguint  en  l’apartat  individual,  Jordi  Terricabras  es  proclamava  a  Sant  Quirze  de  Besora,  incontestable  vencedor  en  l’Open  A  de  l’intercomarcal,  no  cedint  cap  punt  davant  dels  set  adversaris  amb  que  va  competir.  En  la  disputa  de  l’Open  B,  el  nostre  jugador  Edu  Coba  va  refermar  un  cop  més  el  seu  excel·lent  estat  de  forma,  assolint  el  subcampionat  i  cedint  solament  una  victòria  davant  del  vencedor  del  torneig.

Volem  aprofitar  des  de  aquestes  ratlles,  l’oportunitat  de  encoratjar  als  jugadors  del  club  tennis  taula  Olot,  que  aquests  propers  caps  de  setmana,  participaran  al  Campionat  de  Catalunya  Benjamí  i  a  les  finals  territorials  de  la  nostra  província,  animant-los  per  que  fent  gala  de  la  màxima  esportivitat,  puguin  ajudar  a  ampliar  els  èxits  esportius  aconseguits  aquesta  temporada.

Feu un comentari