Edu Coba, sots-campió del Torneig Intercomarcal Individual

Dos palistes del Club Tennis Taula Olot participaren al Torneig individual Intercomarcal, Joan Toledo i Edu Coba. Els dos jugaren un excel·lent torneig, i la llàstima que tingueren que enfrontar-se a 1/8 de final. Son dos jugadors que han arribat a final de temporada en un molt bon moment de forma. Edu després de quedar primer de grup i passar directament a 1/8 de final, s’enfrontava a Joan Toledo a qui es va imposar per 3-2, després de remuntar-li un 2-1 en contra. A quarts davant Edu Martínez i a semis davant Juanjo Cortés, també va remuntar un 2-1 en contra per acabar imposant-se per 3-2. Ja a la final davant Lluís Burgaya, va perdre per un clar 3-0.

PRIMERA NACIONAL

El CTT Olot acaba la lliga en tercera posició, que li donaria dret a jugar la fase d’ascens a Divisió d’Honor, però ja ha comunicat a la Federació que hi renuncia. Els dos últims partits tancats amb dos victòries, han servit per veure el debut a la categoria del infantil Alex Nogué, que a més va aconseguir un punt. Felicitats per aquest jove jugador.

A falta d’acabar les lligues provincials el CTT Olot començarà a planificar la nova temporada, havent-ne assegurat la continuïtat de l’estructura esportiva, amb Oscar Gallego i Yuan Xiu al davant.

Feu un comentari