12 podis a les finals territorials

Aquest passat cap de setmana, els diferents equips del club tennis taula Olot, aconseguien pujar dotze vegades al pòdium en les finals territorials que es disputaven a Bàscara i que serveixen per cloure la temporada en les competicions d’àmbit provincial.

En la màxima categoria absoluta, l’equip format per Oscar Gallego, Jordi Gavin, Jordi Tor i Joan Toledo, revalidava el títol aconseguit la passada temporada, fent gala d’un alt nivell de joc i emportant – se la final per 3 – 1 davant el CTT BASCARA. En la modalitat de dobles, meritori cinquè lloc el obtingut per la parella Tor – Toledo, eliminant a altres contrincants a priori amb més experiència que els jugadors olotins i perdent finalment amb la parella que quedaria campiona d’aquest torneig. En individuals, tot i el bon joc desplegat per Toledo i Tor, no varen poder entrar al quadre final quedant eliminats en els grups de prèvies.

En la categoria infantil, un cop més s’assolia d’una forma clara i contundent la primera plaça en la modalitat d’equips, i tant l’Alex Nogué, com en Xevi Rubió, en Víctor Flores i en Jaume Borràs, no cedien cap punt en el partit que els hi donava el títol. En dobles, final olotina, que finalment es decantava per Nogué – Rubió, tot i que els seus companys els hi varen posar molt difícil fins al darrer moment. En individuals, segon lloc aconseguit per Víctor Flores, en una final d’infart que va arribar a dominar per 10 – 7 en el definitiu set, mentre Jaume Borràs quedava molt ben situat assolint la tercera plaça i deixant palès un cop més la gran progressió que van fent aquests joves jugadors.

En alevins, l’equip format per Oriol Puigmal, Miquel Serrano i Ferran Fajula pujava al segon graó més alt del pòdium, després de perdre la final davant del CTT TRAMUNTANA, equip aquest últim que alineava jugadors amb dilatada experiència en competicions estatals.
En dobles, Puigmal – Serrano assolien la tercera plaça i varen estar a punt en aquest enfrontament, de poder entrar a la final d’aquesta modalitat. En individuals, destacar el tercer lloc aconseguit per Oriol Puigmal i la gran actuació que va fer Ferran Fajula, quedant eliminat a quarts pel jugador que quedaria vencedor.

Finalment en la categoria de veterans, la parella formada per Esteve Homs i Enric Llagostera, reeditaven el títol aconseguit la passada temporada, desfent – se en la final del FD CASSANENC en un partit molt igualat. En la modalitat de dobles, la mateixa parella assolia la primera plaça, fent gala d’una molt bona compenetració. Finalment en individuals, Llagostera es proclamava campió derrotant en la final a Creixell del CTT TRAMUNTANA.

Enhorabona a tots els jugadors, que varen deixar un cop més el pavelló de l’Olot en els llocs més alts del tennis taula gironí.

ARNAU ROCA SOTS-CAMPIO DEL TOP CATALÀ ALEVÍ

El jugador olotí està realitzant un final de temporada espectacular, i el passat cap de setmana va assolir, possiblement, el millor resultat de la temporada, al quedar segon del Top Català Aleví, una competició dura on s’enfronten els vuit millors jugadors per ranking, tots contra tots, en una sola jornada, amb una exigència física i mental elevada. A aquest èxit, cal afegir-hi el campionat provincial tarragoní (està cedit al CN Tarraco) en alevins, i els sots-campionat infantil.

Feu un comentari