Balanç negatiu del cap de setmana amb dos victòries i dues derrotes

Del balanç del cap de setmana destacar-ne que s’ha tancat amb més derrotes que victòries, i que l’equip de Segona Nacional va estar a punt de emportar-se la victòria en el partit més igualat de la jornada. Els resultats dels diferents equips va ser:

SEGONA NACIONAL

ATENEU 1882, 4 – CTT OLOT, 3

Partit decidit en el doble, i on cal destacar que el jugador local Osuna amb 2’5 punts va ser l’artífex de la victòria pel seu equip. Del Olot destacar-ne els dos punts de Dani Pons, que juntament amb el aconseguit per Tor, no van ser suficients. Jugaren: Pons (2), Tor (1) i Toledo.

TERCERA NACIONAL

CTT LA BISBAL, 4 – CTT OLOT, 2

Partit jugat el diumenge al matí, i on els locals es van mostrar molt sòlids. Els jugadors olotins ho van provar, però no va estar possible. Els més joves, i malgrat els dos punts guanyats per Arnau Roca, han de anar agafant la mida a la categoria. Jugaren: Edu, Roca (2) i Nogué.

PREFERENT PROVINCIAL

CER L’ESCALA, 5 – CTT OLOT, 1

L’aposta olotina de jugar la màxima categoria provincial amb jugadors molt joves, pot ser arriscada. Si aquests jugadors no comencen a puntuar aviat, caldrà recolzar-los amb jugadors més veterans, i anar-los foguejant. Malgrat tot cal donar-los marge de confiança, donat que solament s’han jugat dos encontres. Jugaren: Puigmal, Borràs i Bahí (1)

PRIMERA INTERCOMARCAL

CTT OLOT, 3 – CTT ST.QUIRZE, 4

Partit molt ajustat, on va haver-hi partits guanyats amb solvència per jugadors de cada equip, i on tots els integrants del CTTO varen puntuar. Però al final els visitants, un dels favorits de la categoria, s’endugueren la victòria. Jugaren: Colomer (0’5), Sabater (1’5) i Flores (1)

SEGONA INTERCOMARCAL

CTT LA GARRIGA, 2 – CTT OLOT, 5

Victòria solvent, que col·loca l’equip olotí en els llocs capdavanters de la classificació. L’Olot aprofita per anar fent entrar a l’alineació joves jugadors del planter. Jugaren: Llagostera (2’5), Bahí (2’5) i Serrano.

TOP HORITZO I TORNEIG HORITZO

Víctor Flores va participar a la primera jornada del Top Horitzó, on va aconseguir un balanç de una victòria i tres derrotes. Per altra banda Ferran Fajula, Aaron Gomez i Hairam Arribas, prenien part al Torneig Horitzó amb sort diversa.

Feu un comentari