Bons resultats a l’inici de la temporada

Jaume Borràs guanya el Open Catalunya Infantil “B”

Fins a vuit palistes van participar a la primera fase del Open Catalunya celebrat entre Barcelona i Calella. A banda de Borràs que aconseguí el primer lloc en el infantil “B” i que per tant jugarà al “A” en la propera fase, cal destacar els segons llocs de Arnau Roca en el juvenil “A”, essent jugador infantil de primer any, i Sergi Bahí, sots-campió en el aleví “A” en la seva estrena a la categoria. Alex Nogué, seté al juvenil “A”, Víctor Flores, cinquè i Xavier Rubió, seté al juvenil “B”, Oriol Puigmal nové al infantil “A” i Miquel Serrano, seté al aleví “A”, completaren uns resultats que els entrenadors Oscar Gallego i Jordi Terricabras, van destacar, especialment pel joc ofert. Els palistes olotins han començat amb força la temporada i es fruit del treball efectuat en la pretemporada.

1ª INTERCOMARCAL

CTT OLOT, 3 – TT VIC, 4

Resultat ajustat i decidit en l’ últim enfrontament, amb un 11-9 al cinquè set. Per tant més igualtat impossible. Llàstima que s’ escapés el partit en el darrer sospir. De totes maneres es va acusar el ser a començaments de temporada, però l’ equip respondrà perfectament en les properes jornades. Jugaren: Toledo (1’5), Colomer (0’5) i Coba (1).

 2ª INTERCOMARCAL

CTT TORELLÓ, 2 – CTT OLOT, 5

Justa victòria a domicili, d’un equip que comptà amb el saber fer del veterà Enric Llagostera, amb Jaume Borràs que venia de competir en l’Open al matí, i el debut en aquesta categoria, d’una nova promesa de la pedrera olotina, Ferràn Fajula. No varen donar opcions al rival, i es varen emportar el partit amb certa comoditat, amb 2’5 punts de Llagostera i Borràs.

Aquest cap de setmana comença la competició de Nacional, amb desplaçament pels de Segona i partit a casa pels de Tercera.

 

Feu un comentari