Dues victòries en la primera jornada de lligues nacionals

2ª NACIONAL

CTT MALGRAT, 3 – CTT OLOT, 4

Important  victòria a domicili en la estrena de la lliga, que ha de donar seguretat al equip per afrontar el repte de mantenir la categoria. Partit ajustat que es va decidir en el partit de dobles, en el que es varen imposar clarament. Per l’Olot: Pons (1’5), Tor (1’5) i Toledo (1).

3ª NACIONAL

CTT OLOT, 4 – CTT CAMPRODON, 2

El club olotí va renunciar a jugar a Primera Nacional, a banda de per motius econòmics, també per facilitar l’entrada a categories nacionals, als joves jugadors del planter. Així l’equip jugarà recolzat en la presència de Oscar Gallego, que en aquesta categoria assegurarà sempre dos punts, i permetrà jugar els altres integrants del equip sense massa pressió. Aquesta circumstància ja es va donar en el primer partit. Per l’Olot: Gallego (2), Roca (1), Nogué (1) i Flores.

PREFERENT PROVINCIAL

AVAP, 6 – CTT OLOT, 0

Fort correctiu en el primer desplaçament, d’un equip molt jove i pràcticament debutant a la categoria. Necessitaran de rodatge per agafar-li el pols a la categoria, però els resultats arribaran. Per l’Olot: Puigmal, Flores i Borràs.

1ª INTERCOMARCAL

CTT OLOT, 6 – CTT CAMPRODON, 1

Poca història va oferir el partit, on els locals es mostraren clarament superior, i es refeien de la derrota en la primera jornada. Per l’Olot: Edu (2’5), Sabater (2’5) i Rubió (1).

2ª INTERCOMARCAL

CTT ARBUCIES, 4 – CTTT OLOT, 3

Es va escapar la victòria en l’últim sospir, i demostra la igualtat que hi ha a la categoria. L’equip està basat en la presència de Llagostera, per acompanyar joves jugadors del planter. En aquesta ocasió, però no va ser suficient per endur-se els punts. Per l’Olot: Llagostera (1’5), Borràs (0’5) i Bahí (1).

Feu un comentari