Un bon triomf a Tercera Nacional

CTT OLOT, 5 – CER L’ESCALA, 1

Els locals van jugar un bon partit i es van desfer amb certa comoditat del seu rival. Ja amb 1-0 al marcador aconseguit per Edu, la clau va ser el segon enfrontament, en que Alex Nogué es va imposar al seu segon jugador per un ajustat 3-2, en un bon partit dels dos jugadors. Allà es va acabar pràcticament el partit. Pel CTTO: Gallego (2), Edu (1) i Nogué (2).

 SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 1 – CTT TORELLO, 5

El visitant d’ aquesta setmana, compta amb un jugador que assegura dos punts per partit, un segon jugador dels millors de la categoria, i un tercer en clara progressió. Això el fa un clar aspirant al ascens, i ho va certificar imposant-se amb comoditat. Pel CTTO: Pons, Tor (1) i Sabater.

PRIMERA INTERCOMARCAL

CTT TONA “A”, 7 – CTT OLOT, 0

Dur correctiu al camp del Tona, on els joves jugadors olotins es van veure superats pel joc dels locals en els primers enfrontaments. Ja al final els enfrontaments van ser més ajustats. Pel CTTO: Colomer, Puigmal i Flores.

SEGONA INTERCOMARCAL

CTT OLOT, 5 – CTT VIC ETT, 2

Bon partit de la tripleta olotina oferint moments de bon joc. Aquesta categoria es idònia perquè els jugadors més joves del club vagin prenent contacte amb la competició. Pel CTTO: Borràs (2’5), Fajula i Serrano (2’5).

Feu un comentari