Arnau Roca sotscampió infantil, Miquel Serrano a un pas de l’Estatal

Vuit jugadors del CTT Olot participaren al “Torneo Zonal” celebrat a Bàscara els passats dies 1,2 i 3 de novembre, en una competició que aplegà a més de 400 palistes de Navarra, Aragó, Catalunya i Balears. La competició classifica els millors dotze jugadors per jugar el “Torneo Estatal”. El joc desenvolupat pels jugadors olotins en general, va ser de bon nivell i cap jugador va desmerèixer.

Cal destacar l’excel·lent campionat jugat per Arnau Roca, sots-campió infantil, en el seu primer any a la categoria. Aquest jugador que l’ any passat va quedar tercer en alevins, ha fet una progressió molt gran en els últims temps, que l’ha portat a consolidar el seu joc i la seva fortalesa mental per afrontar grans reptes i aconseguir aquest destacat resultat, en una competició d’ alt nivell i gran desgast físic. Després de quedar primer de grup, afrontava la primera eliminatòria de 1/16, i després de posar-se clarament per davant en el primer set, veia com se li escapava i perdia també el segon. Aquest va ser el moment més delicat de tota la competició, però l’ intervenció del entrenador Oscar Gallego, i un canvi d’actitud, van portar-lo a donar la volta al resultat. Ja a 1/8, va remuntar de nou un 1-2 en contra. El partit de 1/4  va ser el més planer, guanyant-lo per un clar 3-0. A semis esperava el jugador del Ateneu Joan Diaz en un duel clàssic, des de fa anys. L’Arnau va anar sempre per davant, 1-0 i 2-1, però el partit es va empatar 2-2. Ja en el definitiu set no va donar opció al seu rival imposant-se per 11-6. Ja a la final, davant l’actual campió d’ Espanya el balear Mikel Padial, va fer un bon partit. Després d’anar perdent per 2-0, va empatar el partit, però al final es va decantar pel seu oponent. Amb la progressió de joc demostrada, podem estar segurs que en el Torneo Estatal, donarà molta guerra.

L’altre jugador amb els resultats destacats va ser Miquel Serrano, que en el seu segon any de participació, a punt va estar de aconseguir la classificació per el Estatal. Després de quedar segon del seu grup, a 1/16 es va imposar al seu oponent per 3-1 i es plantava a 1/8. Si guanyava ja estava classificat. En un partit molt igualat davant un jugador de Balears, es van plantar al cinquè set amb tot per decidir. No va poder ser i va perdre en l’ últim sospir per 11-9. Quina llàstima !! De totes maneres, hi havia la possibilitat de la repesca després d’ aquesta eliminatòria, però en Miquel la va afrontar molt justet físicament i no va poder ser. De totes maneres cal valorar moltíssim la progressió feta en competicions d’alt nivell per aquest jugador.

La resta de jugadors del CTT Olot foren els següents: A juvenils, Víctor Flores no va aconseguir passar de la fase de grups, al quedar quart, malgrat quedar empatat amb el tercer, amb qui havia perdut. Alex Nogué, tercer de grup, va quedar eliminat en la prèvia del quadre final. En infantils, bon segon lloc de grup de Jaume Borràs, que va caure eliminat a 1/16. L’Oriol Puigmal, tot un veterà en aquestes competicions, va quedar tercer de grup, va guanyar la prèvia i va quedar eliminat a 1/16. Ja en alevins, Sergi Bahí després d’aconseguir un segon lloc de grup, no va aconseguir passar l’ eliminatòria de 1/16. I el debutant Ferran Fajula, que va jugar un molt bon joc, no va aconseguir passar de la fase de grups, però va demostrar una molt bona progressió.

El màxim responsable tècnic del club, Oscar Gallego, valorava molt positivament el treball que venen realitzant els jugadors del planter, i que de seguir amb aquesta dedicació i esforç, el nivell es va assolint i es mostra en aquests esdeveniments importants.

Feu un comentari