Bon triomf en el derbi gironí de tercera nacional

TERCERA NACIONAL

CTT OLOT, 5 – CTT TRAMUNTANA, 1

Important triomf davant un equip que es va presentar amb una alineació molt compensada, però els locals, amb una bona actuació dels seus dos joves jugadors, no va donar cap opció als empordanesos. Aquest equip, amb la presència de Oscar Gallego, i els joves valors de la pedrera, pinta molt bé, i de moment amb un balanç de 4 victòries i dues derrotes, s’ha situat a la part alta de la classificació, i demostra l’encert del club en jugar a aquesta categoria. Jugaren: Gallego (2), Roca (2) i Nogué (1).

L’equip de Preferent no arrenca

CTT OLOT, 0 – CTT BASCARA, 6

Després de quatre jornades encara no coneix la victòria i caldrà reforçar el joveníssim equip amb jugadors amb més bagatge a la categoria, per tal de sentir-se més acompanyats. D’acord que el rival d’aquesta jornada era un dels favorits, però la categoria es forta i molt igualada i caldrà començar a puntuar per no quedar-se despenjats. Jugaren: Borràs, Serrano i Bahí.

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 0 – SCR EL CIERVO DE SABADELL, 6

L’equip vallesà compte amb jugadors amb molta experiència, i van tirar d’aquesta veterania per endur-se còmodament el partit. Jugaren: Toledo, Sabater i Costa.

1ª INTERCOMARCAL

CTT OLOT, 6 – CTT MONT-RODON, 1

Bona victòria per anar agafant aire i situar-se a meitat de la taula classificatòria. Malgrat la diferència al marcador, el partit va ser molt igualat. Jugaren: Edu (2’5), Puigmal (1) i Flores (2’5)

2ª INTERCOMARCAL

CTT RIPOLL, 4 – CTT OLOT, 3

Un altre partit que s’escapa per la mínima. No obstant, serveix perquè joves jugadors adquireixin experiència. Es una categoria idònia per a tal cosa. Jugaren: Llagostera (1), Bahí (1) i Borràs (1).

BONA ACTUACIÓ DE LA BASE AL TOP I AL HORITZO GIRONINS

El dissabte a Olot es jugava una nova fase del Top amb la participació de Xavier Rubió i Víctor Flores que oferiren un bon joc, i marxaren amb un balanç de dues victòries i dues derrotes els dos.

En el Horitzó jugat a La Bisbal, i reservat a jugadors que s’ inicien, el CTT Olot hi va estar representat amb sis jugadors, que varen completar una bona matinal de tennis taula. En general tothom va fer un bon paper, d’ acord a les seves possibilitats. Si per cas destacar a Hairam Arriba i Ferran Fajula. Els altres participants foren Aaron Gomez, Pau Costa, Aleix Melero i Dani Oller.

Feu un comentari