Les victòries a Segona Nacional son amb molt esforç!

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – CTT BADALONA, 2

Aquesta temporada cada victòria serà guanyada amb molt esforç. La igualtat a la categoria es molt gran, i tots els equips tenen algun jugador que assegura molts punts. Contra això l’Olot hi va posar competitivitat de tots els seus jugadors, i on no va aconseguir-ho un va arribar-hi l’altre. Aquest encontre va veure el debut enguany de Jon Uribarri. A destacar els dos punts aconseguits per Jordi Tor, i la remuntada en un partit vital, de Dani Pons que es va imposar després d’anar perdent 0-2. Amb dos victòries i dos derrotes, els olotins es troben a mitad de taula. Jugaren: Pons (1), Uribarri (1) i Tor (2).

TERCERA NACIONAL

CTT OLOT, 2 – CTT BASCARA, 4

L’ estratègia de renunciar a Primera Nacional per fer-ho en aquesta categoria, per tal de foguejar els joves jugadors del planter, es mostra encertada, malgrat que puntuar no es gratuït. En aquesta ocasió l’ oponent era dels forts de la categoria, i Arnau Roca va estar apunt de guanyar els dos punts, però al final se li varen escapar per ajustadíssims 3-2. De moment amb dos victòries en quatre jornades, el balanç no es dolent, i a la que els joves vagin prenent el pols a la categoria, i amb la seguretat de comptar amb els punts de l’ Oscar Gallego, l’ equip poc a poc tirarà amunt. Jugaren: Gallego (2), Roca i Edu.

PRIMERA INTERCOMARCAL

CTT TORELLO, 4 – CTT OLOT, 3

Un nou encontre molt ajustat, on va faltar un puntet de sort per tirar-lo endavant. No obstant, l’ equip olotí es va trobar amb un ambient rarament hostil, on els jugadors i delegat locals es varen queixar reiteradament del servei dels jugadors olotins. Això va comportar que en algun moment es descentressin. A destacar que tots tres jugadors varen puntuar. Jugaren: Puigmal (1), Toledo (1) i Flores (1).

El proper cap de setmana a Bàscara es jugarà el Torneo Zonal amb jugadors de Catalunya, Balears, Navarra i Aragó. L’ Olot hi prendrà part amb una nodrida representació. Sort a tots ells.

 

Feu un comentari