Primera victòria per l’equip de preferent

PREFERENT PROVINCIAL

CTT TRAMUNTANA, 2 – CTT OLOT, 4

Per fi va arribar la esperada primera victòria a Preferent, i va ser davant els empordanesos, un equip instal·lat a la part alta de la classificació. Aconseguiren puntuar els tres jugadors, i cal destacar l’aportació de Víctor Flores amb dos punts. Esperem que aquest sigui el començament de trobar el camí cap a les victòries, anar sumant i apartar-se dels últims llocs de la classificació. Jugaren: Flores (2), Nogué (1) i Rubió (1).

SEGONA NACIONAL

CTT SANT CUGAT, 3 – CTT OLOT, 4

Soferta victòria davant el cuer, malgrat comptar amb l’ aportació per aquest partit d’ Oscar Gallego, el qual va complir amb escreix al aconseguir dos punts i mig. Amb aquesta tercera victòria, el club olotí, no solament suma, sinó que deixa el seu oponent sense estrenar-se. Jugaren: Gallego (2’5), Pons (1’5) i Nogué.

1ª INTERCOMARCAL

CTT SANT HILARI, 4 – CTT OLOT, 3

De nou es va escapar una victòria en l’ últim enfrontament. El resultat advers per 4-3 ja s’ha donat en quatre ocasions en set jornades, i caldrà estar atents, donat que amb un balanç de solament dues victòries, s’ haurà de treballar fort per la permanència. Jugaren: Edu (2), Toledo (1) i Puigmal.

2ª INTERCOMARCAL

CTT OLOT, 7 – CTT RODA DE TER, 0

El resultat explica abastament la superioritat local, que va permetre fer jugar un quart jugador. Quarta victòria dels olotins que els situa provisionalment en tercer lloc. Jugaren: Llagostera (1), Borràs (2’5), Bahí (2’5) i Serrano (1)

Feu un comentari