Victor Flores campió invicte de l’Open Girona Juvenil

El jugador juvenil del CTT Olot, Víctor Flores es va proclamar brillant guanyador del Open Girona juvenil disputat a La Bisbal, aquest passat dissabte. I ho va fer d’una manera brillant, sense perdre un sol partit, i desplegant un excel·lent nivell de joc. La competició es va jugar en un sol grup de set jugadors, en el que s’enfrontaven tots contra tots, i va reflectir la superioritat del jugador olotí, davant jugadors de dificultat. Així es va imposar al favorit Adrià Pomier del TT Tramuntana, per un clar 3-0. El jugador que li va presentar més batalla, va ser Pol Esteve del CTT Vilablareix, al qual va guanyar per un ajustat 3-2 i 16-14 a l’últim set. Aquest triomf, es un just premi al treball constant d’aquest jugador, que ha experimentat una gran millora en els darrers mesos. Va completar un excel·lent torneig i tothom el va donar com a just guanyador.

Oriol Puigmal i Miquel Serrano es queden a un pas del podi

Puigmal en infantils es va quedar a un pas del podi. Després de quedar primer en la fase de grups, va guanyar amb solvència els creuaments de octaus i quarts de final, va perdre a semis per 3-2 davant Iker González del CER L’Escala, i no va poder superar el partit pel tercer lloc. En aquesta categoria, Jaume Borràs, segon al grup, va caure eliminat a quarts per 3-2, en un partit amb moltes alternatives per tots dos oponents.

En alevins, Miquel Serrano va patir la mateixa sort que el seu company Oriol. Després de no passar masses dificultats en la fase de grup i en els partits anteriors del quadre final, va perdre en una ajustada semifinal per 3-2, i  no es va refer del revés per emportar-se l’enfrontament pel tercer lloc. Ferran Fajula, tercer en els grups, no va poder amb el seu oponent a octaus.

Feu un comentari