Bon balanç de la jornada amb dues victories davant els liders

El CTT Olot aconsegueix la victòria davant els líders a Preferent Provincial i a Segona Intercomarcal. Així mateix aconsegueix vèncer a Segona Nacional i s’allunya del descens.

SEGONA NACIONAL

CTT OLOT, 4 – PREMIA DE MAR, 2

Important victòria davant un equip que competeix amb els olotins per evitar el descens. Amb la victòria l’ Olot té dos victòries més que el que marca el descens. Jugaren: Jon (2), Dani Pons i Tor (2).

TERCERA NACIONAL

PREMIA DE MAR, 2 – CTT OLOT, 4

Davant el cuer, la victòria va costar més del que era previsible. L’ Olot se situa a meitat de taula i comença a tenir encarrilada la permanència. Jugaren: Gallego (2), Roca i Nogué (2).

PREFERENT PROVINCIAL

CTT OLOT, 4 – CTT RIPOLL, 2

Victòria de prestigi davant el líder imbatut de la categoria. L’ Olot es va mostrar molt sòlid i varen puntuar els tres jugadors. Jugaren: Flores (1), Rubió (1) i Roca (2).

PRIMERA INTERCOMARCAL

SANT QUIRZE, 4 – CTT OLOT, 3

A punt va estar el jove equip olotí de sorprendre el líder, que especialment a la seva pista es mostra intractable. Jugaren: Rubió (1), Flores (2) i Puigmal.

SEGONA INTERCOMARCAL

CTT OLOT, 4 – ELS 8 DE LA GARRIGA, 3

L’ Olot guanya i es posa líder. La fita de quedar campió està més a prop, després de guanyar al fins ara líder. Partit molt bonic i disputat, amb un excel·lent joc per part dels dos equips. Jugaren: Llagostera (2), Borràs (1) i Bahí (1).

Feu un comentari