Els equips de les lligues nacionals es consoliden

Amb les victòries aconseguides aquest cap de setmana, els dos equips es consoliden, i comencen a mirar les posicions de promoció i descens de lluny.

A Segona Nacional, la victòria davant el Malgrat va ser per un contundent 6-0. S’ havia especulat durant la setmana que els visitants havien fitxat com a reforç, un vell conegut de l’ afició olotina, Jordi Pons de Bagà, per reforçar l’ equip i mirar d’impedir-ne el descens. Però es varen presentar sense aquest jugador, facilitant així el resultat. Jugaren: Jon (2), Dani Pons (2) i tor (2). L’ equip local es va mostrant molt sòlid quan juga amb aquesta tripleta.

A Tercera Nacional, partit molt important a la pista del Camprodón, amb victòria merescuda per 2-4, que deixa els del Ripollès molt despenjats. L’ equip olotí, que assegura dos punts sempre amb la participació d’ Oscar Gallego, no acaba d’ aconseguir una regularitat en els altres joves jugadors. No obstant, en aquests moments amb set victòries i a quatre dels llocs de promoció, la feina comença a estar feta. Jugaren: Roca (2), Gallego (2) i Nogué.

NOVA DERROTA PER UN AJUSTAT 3-4 A 1ª INTERCOMARCAL

Es porten jugades 14 jornades i en vuit d’ elles el CTT Olot ha perdut per un ajustat 4-3. Això ha portat a l’ equip garrotxí a ocupar la penúltima posició. En aquesta ocasió, el contrincant que es va emportar la victòria va ser el TT Torelló. Jugaren: Costa (2), Toledo i Flores (1)

HAIRAM ARRIBAS 2º AL HORITZÓ “C”

Amb aquesta posició aconsegueix l’ anhelat ascens a la categoria “B”. Molt bon torneig del jove jugador olotí, a qui se li va escapar la final al cinquè set per un apretat 13-11. Altres jugadors que prengueren part en aquesta quarta fase, foren en la mateixa categoria “C”, Aleix Melero i Pau Costa. En la “B” Dani Oller i Aaron Gomez i a la “A” Ferran Fajula.

NOVA CELEBRACIÓ DE LES TROBADES ESCOLARS

Dins el Programa endegat a totes les escoles de a ciutat, es va celebrar a les instal·lacions del CTT Olot, una nova Trobada de joves practicants del tennis taula. En aquesta ocasió va ser-ne el guanyador, l’ Adrià Port i Mercader i en segona posició va quedar-hi l’ Arnau Falguera, a qui podem veure a la fotografia, junt amb altres participants i els entrenadors Oscar Gallego i Esteve Homs.

Feu un comentari