El bon joc desenvolupat a nacional no es veu reflectit al marcador

Els dos equips de Nacional afrontaven partits davant equips classificats als primers llocs, i davant aquests varen desenvolupar un excel·lent joc, que en el cas de Segona a punt va estar de portar-los al triomf.

SEGONA NACIONAL: CTT OLOT, 3 – ATENEU, 4

Malgrat que els locals presentaven una alineació amb jugadors poc habituals, van jugar un molt bon partit davant el tercer classificat de la categoria, oferint als aficionats presents a la sala, una bona tarda de tennis taula. Partit amb moltes alternatives al marcador, van començar dominant els visitants (0-1), però van veure com els locals el capgiraven, i es posaven per davant (1-2). Dos punts pels visitants revertia l’avantatge local. Després d’ empatar 3-3, el partit anava als dobles, on els visitants es van fer amb la victòria final. Jugaren: Dani Pons (2), jugador totalment consolidat a la categoria, Sabater (1) que va fer un molt bon partit, i l’incombustible Enric Llagostera (1), que s’estrenava enguany a la categoria, i que va aconseguir un punt i va batallar fins al final en el segon punt disputat, en que va perdre per un ajustat 3-2. A continuació podeu veure el tall de Olot Televisió.

Enllaç cap al programa complet de La Banqueta de Olot Televisió, aquí.

TERCERA NACIONAL: CTT OLOT, 2 – CTT LA BISBAL, 4

L’Olot no va poder amb el seu oponent, malgrat que el partit va ser molt disputat, i que tres enfrontaments es varen decidir per ajustats 3-2. Els locals,  que asseguren dos punts de l’Oscar Gallego, malgrat que en aquesta ocasió, davant el jugador defensiu de la Bisbal, ho va passar francament malament, no acaben d’aconseguir una regularitat, degut a la seva inexperiència. Però malgrat no acompanyar els resultats, van jugar francament bé, especialment Oriol Puigmal. Jugaren: Gallego (2), Puigmal i Nogué.

Els altres resultats del cap de setmana foren:

PREFERENT PROVINCIAL: CTT PALAFRUGELL, 6 –CTTO, 0 Jugaren: Xavier Rubió, Jaume  Borràs i Sergi Bahí, en un partit on els locals es mostraren superiors.

PRIMERA INTERCOMARCAL: CTT MONT-RODON, 2 – CTTO, 5 Jugaren: Edu (2’5), Colomer (1’5) i Flores (1). Important victòria per escapar del descens.

SEGONA INTERCOMARCAL: CTT OLOT, 4-CTT RIPOLL, 3 Jugaren: Bahí (2), Serrano (1) i Fajula (1)

Bona victòria, on els tres jugadors varen puntuar, i magnífic partit de Sergi Bahí davant el seu base a qui es va imposar per un clar 3-0. L’Olot es manté líder una jornada més.

ARNAU ROCA SOTS-CAMPIO PER EQUIPS AL TORNEIG INTERNACIONAL DE CATALUNYA

Es va celebrar a Calella una nova edició d’aquest prestigiós torneig. En aquesta ocasió, a més de Catalunya hi prenien part equips de Gal·les, Noruega, Languedoc Roussillon (França), Andalusia, Oroso (Galícia), Alacant (Comunitat Valenciana) i Leganés (Madrid).

El jugador olotí, formant part del equip juntament amb Joan Masip de Igualada i Alba Fernández de Calella, van aconseguir el segon lloc. A la final varen perdre 2-1 davant Andalusia. A la foto podem veure el jugador olotí al segon calaix del podi. Enhorabona !!

 

Feu un comentari