El C.T.T. Olot present a tots els podis de l’Open Girona

Victor Flores en juvenils i Jaume Borràs en infantils CAMPIONS

El club olotí va participar amb notorietat a la segona convocatòria del Open Girona, que es va jugar el passat dissabte a Bàscara. Víctor Flores i Jaume Borràs que jugaven a la categoria que els pertoca, van guanyar merescudament el campionat. En juvenils també destacaren Xavier Rubió segon i Oriol Puigmal que es infantil, tercer. A la categoria infantil a més del campió Borràs, hi participaren Sergi Bahí i Miquel Serrano que son alevins, i que van tenir un paper discret. Ja en alevins, merescut tercer lloc per Ferran Fajula.

Ja a la tarda eren els sèniors els que jugaven, i en els que hi participava el juvenil Alex Nogué. Després d’ eliminar a quarts a un dels favorits, no va poder a semis amb el que seria el campió, Sergi Artacho del CTT La Bisbal. No obstant es va recuperar bé de la derrota a semis i es va imposar per un clar 3-0 al seu oponent, per aconseguir un molt meritori tercer lloc.

L’entrenador que en aquesta ocasió acompanyà els joves jugadors, Edu Coba, destacava la gran evolució que experimenten en general, i la bona actitud demostrada.

ARNAU ROCA JUGA A UN BON NIVELL AL ESTATAL

El passat cap de setmana el tennis taula estatal es convocava a Valladolid en una de les cites importants del calendari, el Torneo Estatal, que aplega els millors 48 palistes d’ arreu del estat. El CTT Olot hi va ser present amb el seu jugador infantil Arnau Roca, acompanyat pel entrenador Oscar Gallego. En la fase de grups i davant cinc oponents, va aconseguir un balanç de tres victòries i dues derrotes, que el relegaren al tercer lloc, i l’ obligaven a jugar una prèvia. En aquesta eliminatòria, va aconseguir desfer-se del seu oponent per un ajustat 3-2. Ja a 1/8 no el va acompanyar la sort, ja que es va veure emparellat, amb el que es proclamaria campió, el murcià Javier Soria. No obstant, el jugador olotí li va complicar les coses, i després de remuntar-li el primer set perdut i posar-se amb 2-1, en el quart estava guanyant 8-7, però un temps demanat pel rival el va descentrar, i va acabar perdent. El cinquè i definitiu set, el va perdre per 11-9. Oscar Gallego, resumia la participació del palista olotí, ressaltant el bon nivell demostrat i una bona actitud en general.

Feu un comentari