L’equip de 2a Intercomarcal guanya i es consolida al capdavant

Amb un balanç de onze victòries i tres derrotes, l’ equip olotí es manté davant de la classificació. L’ únic equip capaç de discutir-li el liderat es el TT La Garriga, amb deu i quatre, però que ha caigut davant els olotins en els dos partits jugats.

En aquesta ocasió l’ equip va estar composat per dos alevins i un infantil, i dirigit a la banda per Anna Verdaguer com entrenadora i Enric Llagostera, que actua de jugador-entrenador, va aconseguir una brillant victòria a Roda de Ter per 1-6. Jugaren: Borràs (2’5), Fajula (1) i Bahí (2’5). A la fotografia els dos equips abans de començar el partit.

VICTORIA IMPORTANT A PREFERENT I DERROTES A SEGONA I TERCERA NACIONAL I 1ª INTERCOMARCAL

A Preferent bon partit dels locals que formaven amb un equip reforçat per tal d’aconseguir una victòria que els deixa a mitja taula i amb els deures fets. El 6-0 davant un jove conjunt empordanès ho diu tot. Jugaren: Llagostera (2), Rubió (2) i Costa (2).

Sense sort en els desplaçaments de Nacional. A Segona davant el Badalona, solament va ser capaç de puntuar Gallego amb dos punts, insuficients davant un fort rival. Els seus companys d’equip, en aquesta ocasió Pons i Toledo, ho van intentar, però no va ser possible. 4-2 final davant un rival que lluita per les primeres places.

A Tercera el resultat va ser pitjor, i no es va aconseguir guanyar cap enfrontament. El 6-0 no obstant, no reflexa el partit, en que en diferents emparella ments es podia haver aconseguit algun punt. Jugaren: Colomer, Roca i Nogué.

Per últim a 1ª intercomarcal,  derrota davant el Sant Hilari per 2-5. El partit va veure el debut del jugador infantil Boris Rodriguez, fitxat pel conjunt olotí per participar als Campionats d’Espanya. Malgrat jugar un bon partit no va poder col·laborar en els punts, que aconseguiren Edu (1) i Flores (1).

EL CTT OLOT AMB L’ IES GARROTXA

Durant la setmana, s’ha dut a terme una activitat de tennis taula amb alumnes del IES Garrotxa, dins les activitats de la setmana cultural. En aquesta ocasió, fins a tres entrenadors del club, Dani Pons, Anna Verdaguer i Oscar Gallego, hi ha pres part. Al final de l’activitat, tothom demostrava satisfacció per com s’ havia desenvolupat. A la foto, un moment de l’activitat.

Feu un comentari