El C.T.T. Olot passa les lligues amb nota

A Segona Nacional el club olotí ha acabat la temporada al sisè lloc amb un balanç de onze victòries i les mateixes derrotes, després d’ anar patint per la permanència bona part de la temporada. El primer equip en zona de descens ha acabat amb vuit victòries, per tant aquesta temporada la permanència ha estat de molta exigència. Quan es va incorporar a l’ equip Oscar Gallego passat l’equador de la temporada, l’equip va comptar els partits per victòries.

A Tercera Nacional la cosa va anar molt ajustada, fins al punt que l’Olot es jugava la promoció en l’ últim partit davant el Premià a casa,i ho feia amb un equip format per un infantil i dos juvenils. Els joves jugadors van tirar el partit endavant guanyant per un clar 5-1. La temporada ha servit a aquest jugadors del planter, per adaptar-se a categories nacionals i alguns han demostrat sobrada vàlua i d’ altres els ha servit per veure que es de una exigència gran.

A Preferent Provincial es tractava de salvar la categoria amb tranquil·litat, i si bé va  costar agafar-li el pols, al final es va aconseguir sense més dificultats, i amb la participació de joves jugadors.

A l’Intercomarcal dos actuacions molt diferents. A Primera la irregularitat i la gran variació de alineacions, van fer que no s’ aconseguís enganxar l’equip en les primeres posicions, en canvi a Segona el CTT Olot, de la mà del equip format per Enric Llagostera, Sergi Bahí, Miquel Serrano, Jaume Borràs i Ferran Fajula, sota la batuta de Anna Verdaguer, van assolir el campionat, amb un balanç de tretze victòries i solament tres derrotes.

I ARA A PELS CAMPIONATS DE CATALUNYA

Els equips juvenil i infantil ja estaven classificats per ranking, però els alevins s’ho havien de guanyar en unes prèvies. En un grup de quatre equips, i amb el Badalona de cap de sèrie, la cosa no estava fàcil. Després de superar els seus dos primers rivals per 3-0, quedava el més difícil imposar-se als badalonins. I es va aconseguir, per 3-1 i en un gran partit dels tres jugadors del CTT Olot, Sergi Bahí, Miquel Serrano i Guille Casas. L’entrenador Oscar Gallego expressava la seva satisfacció pel joc desplegat al final de la competició.(FOTO)

NOUS EXITS D’ARNAU ROCA ALS CAMPIONATS D’ ESPANYA ESCOLARS

El jugador infantil del CTT Olot va participar amb la selecció de Catalunya als Campionats de Espanya en edat escolar a San Javier (Múrcia) aconseguint un brillant tercer lloc individual, essent el millor classificat català. Anteriorment, per equips formant amb un altre jugador gironí, en aquest cas del TT Tramuntana i un dels Falcons de Sabadell, varen aconseguir la medalla de bronze per equips, completant un meritori campionat. (FOTO)

Feu un comentari