El C.T.T. Olot sotscampió al Campionat de Girona de Clubs

A Bàscara el passat dissabte va tenir lloc el Campionat de Girona de Clubs, que es va jugar amb un sistema de nou, on els clubs competien entre ells, mitjançant tres equips simultàniament, en sistema Corbillon o Copa Davis (dos individuals, un doble i dos individuals) i se sumaven els resultats de tots tres equips.

El club olotí hi desplaçava el gruix de la plantilla que ha estat jugant a Segona i Tercera Nacional, i amb un cert aire de favorits.

En el quadre, i de passar les anteriors eliminatòries, podia esperar a semis el CTT Torroella, equip que juga a Primera Nacional i a priori el rival més fort. No obstant, el fet d’haver de competir amb mínim sis jugadors, equilibrava la balança.

En el primer partit l’ Olot es va desfer per un contundent 15-0, del CTT Albera. A quarts resultat de 14-1 davant el TT Tramuntana “B”.

Ja en jornada de tarda, semis davant el Torroella. Com bé hem dit, el fet de jugar tres equips, va debilitar l’equip empordanès i el nostres es varen imposar per 12-3, amb parcials dels equips de 4-1, 5-0 i 3-2.

En la final esperava el TT Tramuntana “A” que s’hi havia plantat sense fer gaire soroll, i donant tot el protagonisme al conjunt olotí. Però a l’hora de la veritat, van ser superiors, i malgrat els enfrontament individuals van ser molt ajustats, van imposar-se per un clar 10-5, amb parcials 5-0, 3-2 i 2-3.

Una certa decepció es va apoderar de l’ expedició olotina, que després de desfer-se amb solvència del Torroella, pensaven fermament en la victòria. Alguns punts perduts, en que no s’hi comptava van fer decantar la balança pel Tramuntana. No queda més que felicitar el guanyador !!

Els jugadors que hi participaren foren: Oscar Gallego, Jordi Tor, Dani Pons, Edu Coba, Joan Toledo, Arnau Roca, Alex Nogué i Víctor Flores.

NOVA JORNADA DE LA LLIGA DE PROMESES

Al Pavelló olotí es va jugar l’última jornada d’ aquesta lliga, amb tres enfrontaments per cada equip. El CTT Olot va perdre per 5-0 el primer, davant el Cassà, 4-1 el segon davant el Tramuntana, i es van refer en el últim, amb una victòria davant el Bàscara per un ajustat 3-2. Jugaren: Hairam Arribas i Pau Costa.

 

Feu un comentari