Arnau Roca, campió de Catalunya Juvenil!

El jugador del CTT Olot juga a un fantàstic nivell, i es proclama campió de Catalunya juvenil, essent encara infantil, en els Campionats de Catalunya celebrats a Ripollet, i després de no aconseguir-ho el passat cap de setmana en la seva categoria.

Després de quedar primer en la fase de grups, guanyant als seus dos oponents per 3-1, ha jugat a un gran nivell en els enfrontaments del quadre final. Malgrat passar moltes dificultats en els vuitens de final davant Nil Espert del Hospitalet, a continuació no ha donat opcions als seus oponents desfent-se de Roger Blanco del Vilanova a quarts, en un bon partit. Però es que en els partits de semis davant Abel Fernández del CTT Calella i la final amb Andreu Gómez dels Falcons, s’ha imposat per 3-0!!

Els altres representants del CTT Olot en els individuals, han tingut una bona actuació, així Sergi Bahí ha aconseguit el primer lloc de grup i ha passat al quadre final, on ha perdut a vuitens per 3-0 davant l’ experimentat jugador del TT Tramuntana, Adrià Pommier. En juvenils, Boris Rodríguez segon de grup i Víctor Flores tercer però amb pilotes de partit als dos enfrontaments no han aconseguit entrar al quadre. I Miquel Serrano i Guille Casas, segons de grup en alevins, tampoc. En dobles la parella Bahí- Serrano ha aconseguit passar la primera ronda, per quedar eliminats a 1/16. De totes maneres, ha estat un bon campionat i una bona preparació dels palistes, per a els propers Campionats d’ Espanya que a finals d’ aquest mes de juny es jugaran a la ciutat andalusa de Antequera, on el CTT Olot hi estarà present amb l’ equip infantil composat per Arnau Roca, Jaume Borràs i Boris Rodríguez, i en alevins per Sergi Bahí, Miquel Serrano i Guille Casas, acompanyats per l’entrenador Oscar Gallego.

El dissabte es va competir en la modalitat d’ equips, en juvenils la tripleta Alex Nogué, Víctor Flores i Arnau Roca, va perdre la prèvia davant el CTT Ripollet,per un ajustat 3-2 i tenint boles de partit en l’ enfrontament decisiu. Ja en el partit pel novè lloc es va desfer dels Falcons de Sabadell per 3-1, jugant tots a un gran nivell, segons manifestava Dani Pons, que juntament amb Oscar Gallego, han estat els entrenadors d’ aquest cap de setmana.

En alevins l’ equip format per Sergi Bahí, Miquel Serrano i Guille Casas, va perdre el primer enfrontament davant el CTT Mollerusa, però es van sobreposar a aquest resultat, i després de guanyar per 3-1 al TT L’Hospitalet i 3-0 al CTT Vilablareix, es van classificar en un meritori cinquè lloc final.

Feu un comentari