El C.T.T. Olot sotscampió de Catalunya Infantil

El club olotí es va proclamar brillant sots-campió de Catalunya Infantil, en els campionats jugats a Gandesa, aquest passat cap de setmana. En aquesta localitat tarragonina se hi varen aplegar els millor 10 equips en les categories Infantil i Sub21.

El CTT Olot hi va desplaçar l’ equip infantil format per Arnau Roca, Oriol Puigmal, Jaume Borràs i Boris Rodriguez, juntament amb l’ entrenador Oscar Gallego.

El dissabte era el torn de la competició per equips, i el sorteig ens emparellava amb el CTT Badalona, en la part baixa del quadre, quedant el màxim favorit el CTT Igualada a la part alta, i per tant evitant trobar-lo en el camí cap al podi. Aquest primer partit es va guanyar per 3-1, i no sense dificultats, havent de posar tota la concentració i l’ esforç per tirar-lo endavant.

Ja a semis, el CTT Calella, un dels clubs amb millor pedrera de Catalunya, que havia eliminat el TT Tramuntana, club d’un gran potencial a la categoria. En aquest duel l’enfrontament entre els dos bases, Oriol Lario i Arnau Roca (companys en la competició de dobles) adquiria gran rellevància. A més son dos jugadors que es coneixen molt, i que en la seva estadística de enfrontaments no hi ha un clar dominador. En aquesta ocasió l’ Arnau es va imposar per un clar 3-0, aplanant el camí cap a la final.

Davant el màxim favorit, no va poder ser. El CTT Igualada es un rival temible, que està entre els favorits a guanyar els Campionat d’ Espanya. Es van imposar per 3-0 malgrat que Arnau Roca va tenir pilotes de partit en un dels seus enfrontaments. Bona jornada doncs, on segons Oscar Gallego tots quatre jugadors van jugar molt be. Va completar el podi en tercera posició el CTT Ripollet.

Ens hem de remuntar nou anys enrere per trobar l’ anterior sots-campionat de Catalunya, en aquella ocasió en la categoria de juvenils. Desitgem que la feina que s’està portant a terme faci que no ens haguem d’ esperar tant de temps pel proper, i si pot ser pujar dalt de tot del podi millor.

(A les fotos al podi i l’ equip amb l’ entrenador)

Ja el diumenge tocava competició d’ individuals i dobles. En individuals solament Arnau Roca va superar la fase de grups, però va perdre a 1/8 davant Enric Rodríguez del Nàstic, desaprofitant una bona ocasió per intentar assolir podi. La competició la va guanyar Sergi Grau del TT Tramuntana, i cal dir que el millor jugador de la categoria, Joan Masip del Igualada, competia a Sub21.

En dobles, merescut tercer lloc final de Roca-Lario i Borràs-Pons (Esparraguera) i Puigmal-Rodriguez quedaven eliminats a vuitens de final.

El proper cap de setmana serà el torn del alevins del CTT Olot que es desplaçaran a Ripollet. Molta sort !!

Feu un comentari