Bon Campionat d’Espanya i 13 podis al provincial

Als Campionats d’Espanya celebrats a Antequera del 21 al 29 de juny passats, el CTT Olot hi va desplaçar dos equips el Aleví integrat per Miquel Serrano, Sergi Bahí i l’escalenc Guille Casas, i l’ equip infantil format per Jaume Borràs, Arnau Roca i el vilanoví Boris Rodríguez, els dos sota les ordres de Oscar Gallego.

Els primers dies van ser el torn dels alevins, arrencant amb la competició per equips amb l’equip olotí en un grup de cinc. Dues  victòries i dues derrotes ajustadíssimes per 3-2 davant el Vincios gallec i el Burgos, els van relegar a un injust tercer lloc que no donava opcions a entrar al quadre final.

En dobles la parella Serrano-Bahí van caure a 1/16, i en individuals després de quedar primers de grup en Sergi i en Guille i segon en Miquel, tots passaren al quadre. En Sergi Bahí després de passar una prèvia va caure a 1/16 i els altres dos van quedar eliminats a les prèvies. L’entrenador va valorar moltíssim l’ actuació del jove equip, ja que varen desplegar un bon joc i en tot moment ho van donar tot.

En infantils per equips, després de fer una bona fase de grups, amb 3 victòries i una sola derrota davant el Getafe, a 1/8 es va perdre per un ajustat 3-2 contra el Naron de Galicia, amb la sensació que es va perdre una bona oportunitat per fer una gesta important, donat que de passar aquesta eliminatòria, la part del quadre permetia ser optimistes.

En individuals, Borràs va quedar tercer de grup, Boris segon va jugar una prèvia on va caure eliminat, i Roca que per rànking passava directa a 1/16 de final, va passar aquesta eliminatòria i va quedar eliminat en la següent. En dobles Boris-Borràs quedaven eliminats al primer encreuament i Roca fent parella amb Lario del Calella i que venien de fer un tercer lloc als de Catalunya, van quedar eliminats a quarts. En aquesta categoria en general ens quedava la sensació de haver pogut arribar més lluny.

SENSACIONAL CAMPIONAT DE GIRONA

Jugat a Vilablareix aquest passat dissabte, en una maratoniana sessió que es va iniciar a les nou del matí i entregaven premis més enllà de les deu de a nit, el CTT Olot en va resultar un dels grans guanyadors. Com sempre, destacarem especialment la modalitat d’ equips on es va aconseguir el campionat en la categoria juvenil (Flores, Nogué, Roca) i infantil (Puigmal, Borràs, Rodríguez). En alevins l’equip format per Hairam Arribas i Sergi Bahí van quedar eliminats.

En individuals, a destacar la victòria del incombustible Enric Llagostera en la categoria de 1ª Provincial, la d’ Arnau Roca a juvenils, on a més va estar acompanyat al podi per Nogué, segon, i Flores tercer, en infantils campió Boris Rodríguez i tercer Jaume Borràs i en alevins sots-campionat de Sergi Bahí.

En dobles juvenils, la parella Flores-Nogué es va haver de conformar amb el sots-campionat, però en infantils campionat per Roca-Rodríguez i tercer lloc per Puigmal-Borràs. I ja per últim en alevins campió en Sergi Bahí fent parella amb el jugador del Vilablareix, Marc.

Gran èxit doncs del club de la nostra ciutat, per cloure una temporada, que en general cal qualificar-la de notable.

Feu un comentari